אידוי - פטנט להחייאה של עוגה

Ayelleta

New member
אידוי - פטנט להחייאה של עוגה

כולי מתרגשת מהתוצאה של שיטה שהשתמשתי בה לשינוי עוגה שלא ממש הצליחה לי ואני משתפת את כולכם.

עשיתי עוגת שכבות בטעם קרמל.
המתכון הוא דפיי בצק חמאה שביניהם קרם קרמל.

מגישים את העוגה רק אחרי ששהתה יום במקרר כדי שתספוג את כל הטעמים ותתרכך.

הגיעו אורחים ולא הי לי זמן לחכות, לכן חתכתי ריבועים והנחתי אותם על פרח אידוי בסיר עם מים מהולים בזעפן בגובה 1.5 ס"מ.
אידיתי את העוגה כדקה.

הנחתי את הקוביות על צלחות הגשה ובזקתי עליהן מעט אבקת סוכר.

האורחים אהבו את נימוחות העוגה והיללו את יצירה.
 

Ayelleta

New member
יש!! זה עובד גם על עוגות שמרים יבשות!!!

הרגע ניסיתי את הטריק על עוגת השמרים של אמא שלי שהתייבשה כבר מיום חמישי.
אידיתי אותה והכנסתי לתנור לדקה.
יצא טרי וקרנצ'י מבחוץ.

זה עובד יותר טוב מהתזה של מים ואפייה. הלחות ממש חודרת לכל תוך העוגה.
 
למעלה