אידוי - פטנט להחייאה של עוגה
כולי מתרגשת מהתוצאה של שיטה שהשתמשתי בה לשינוי עוגה שלא ממש הצליחה לי ואני משתפת את כולכם.
עשיתי עוגת שכבות בטעם קרמל.
המתכון הוא דפיי בצק חמאה שביניהם קרם קרמל.
מגישים את העוגה רק אחרי ששהתה יום במקרר כדי שתספוג את כל הטעמים ותתרכך.
הגיעו אורחים ולא הי לי זמן לחכות, לכן חתכתי ריבועים והנחתי אותם על פרח אידוי בסיר עם מים מהולים בזעפן בגובה 1.5 ס"מ.
אידיתי את העוגה כדקה.
הנחתי את הקוביות על צלחות הגשה ובזקתי עליהן מעט אבקת סוכר.
האורחים אהבו את נימוחות העוגה והיללו את יצירה.
כולי מתרגשת מהתוצאה של שיטה שהשתמשתי בה לשינוי עוגה שלא ממש הצליחה לי ואני משתפת את כולכם.
עשיתי עוגת שכבות בטעם קרמל.
המתכון הוא דפיי בצק חמאה שביניהם קרם קרמל.
מגישים את העוגה רק אחרי ששהתה יום במקרר כדי שתספוג את כל הטעמים ותתרכך.
הגיעו אורחים ולא הי לי זמן לחכות, לכן חתכתי ריבועים והנחתי אותם על פרח אידוי בסיר עם מים מהולים בזעפן בגובה 1.5 ס"מ.
אידיתי את העוגה כדקה.
הנחתי את הקוביות על צלחות הגשה ובזקתי עליהן מעט אבקת סוכר.
האורחים אהבו את נימוחות העוגה והיללו את יצירה.