אידיוט מעריב! אידיוט מעריב!

אידיוט מעריב! אידיוט מעריב!

אידיוט! אידיוט! אידיוט מעריב, אידיוט! . . . . . . . . . . פתאום נזכרתי באידיוטים הצורחים האלה שמכרו עיתונים ברחוב. אידיוט! מעריב, אידיוט!

magy

New member
עם אצבעות שחורות מרב מכירת

עיתונים, כשהדפוס עוד היה יורד על הידיים.....

עיניים

New member
הלו-הלו !!!!!!!!

תפסיק לצרוח לי באוזן !!! יש לך את "הארץ שלנו" ???

עיניים

New member
אין... הבנתי... אין - דבר,,,,,,,,,

דבר, בסדר, אז "דבר לילדים" יש????? עם כריכה צהובה כזאת??????

אטיוד5

Active member
יש לי שתי שנים תשכ"א ותשכ"ב.

כרוכות בכריכה קשה כתומה. את הקטע הרך המחבר בין שני צידי הכרך אפו מקרטונים שנחתכו מקופסאות סיגריות אל על. שווה סריקה.

נתיבה

New member
המשפטים של עופר יכנסו להיסטוריה

של המשפט.ההגנה שלו הכניסה בתיקון לכתב האישום משפט כזה: הנאשם הורשע בהאזנת סתר למתחריו וזה לאחר שהם..בצעו האזנות לנאשם. ז"א עורך דין טוב זה מה שצריך. הבעיה היא שאם הורשעו בזמן האחרון- מצד אחד ´המשיח´ ומנגד והבעלים והעורך הראשי של יומון צהוב.. המצב בטטה.וצר לי להכניס אתכם לאולם בית המשפט אבל אולי שם נחרץ גורל החברה הישראלית.

הוצאה שנייה! אידיוט מעריב, אידיוט!

השופט מלחי הורשע!! הוצאה שנייה! השופט הורשע!! אידיוט, מעריב, אידיוט, הוצאה שנייה!

magy

New member
בוקר טוב - מעריב ידיעות........

FACLA - ברומנית UIKELET - בהונגרית כן.... עכשיו חזרתי.....

עיניים

New member
הבאת איתך זיתים?

בוקר לך, מגי את מזכירה לי את ה-NOUS DEUX וה- CONFIDANS שהיו עיתונים שבועיים בצרפתית. אבל מי זה לעזאזל השופט מלחי שהזכיר האידיוט ממעריב ??

ר מ ז

המקרה היחיד בישראל שבו פסלה הצנזורה מחזה (של יגאל לב) היה כאשר ביהמ"ש העליון קבע כי תוכן המחזה מזכיר במפורש את פרשת השוחד של השופט מלחי. רמז 2: חזייה. אידיוט, מעריב, אידיוט!

magy

New member
מי ייתן ותראה ברכה בהצטרפותך

אל מעגל הכותבים בפורומינו......זה.......... ידיעות מעריב..........
)))) ופה נגמרו המילים לשבת......ונעבור ליום חול..............
))))))) ספר לנו את סיפור השופט מלחי ויונה סופר..... לפני מספר ימים העלה מישהו את העניין......אולי אשור...... אבל.......בגילנו...........כבר שכחנו....... תן לנו את הסיפור המלא או הכתבה............ תודה תודה תודה..........

עיניים

New member
וואלה, לא זוכרת

מחזה של יגאל לב שנפסל ע"י הצנזורה, אבל - חזייה,,, זה אומר לי משו.. ההמממ... תגיד, זו היתה חזייה PUSH UP ?

magy

New member
חזייה? זה לא משהו כמו

שתי כיפות מחוברות באמצע וכמה כתפיות????? אני בטוחה שיש לי ערימה מהסחורה הזו בארון......המון קטנות , גדולות, שחורות, לבנות, צבעוניות....שקופות , אטומות.,, עם ברזלים (שהיום אוסרים במטוסים ) עם פלסטיקים.... עם מלמלות..... המון המון כיפות מחוברות........ אבל הן בארון........ נחות שם. לא בריא להניח אותן על הגוף......כך סוברים מדענים ורופאים. לא להפריע את מנוחת העופרים.... וצמיחתם הטבעית..... סתאםםםםםםםםםםםםם אני עדיין מופרעת מליל אמש............. למה אנשים שואלים שאלות.....ולא נותנים לנו את התשובות.......? הם לא יודעים שאנחנו סקרנים פחד???????????? רוצים להזכר............

עיניים

New member
בואי הנה, מגי

ועד שההוא ממעריב יחזור עם התשובה - תחפשי טוב במגירות שלך, אולי הרמז נמצא שם אצלך?!?!

magy

New member
טוב ששלחת אותי לחפש במגירות

מצאתי גם תחתונים........קטנים, , שקופים, "מתוחרים".....עם גומי , בלי גומי... בכל הצבעים ..... גם גרים בשכנות לחזיות.....קומה מעל..... מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תחתונים........ טוב להם במגירה........חם שם....צפוף ונעים...... מה להם ולשופט????? שופט הם עדיין לא פגשו בחייהם... והם צודקים.......למה שישפטו אותם......?
))))))

../images/Emo6.gif בוקר טוב לך מנייילת...

זהירות - מחטטים לך בתחתונים
ואופו היית בליל אמש? ובכלל איבדתי קצת אינפו.. היו פה רמזים על קומזיצים... נו? אז? יש אקשן?
מ-EMני.

אשור

New member
האם בצירוף המילים אידיוט מעריב

היה רמז לכך שדנקנר יכתוב במעריב!?

magy

New member
אתה חושב שיש צורך בגנטיקאי

שיבדוק את תופעת הדנקנריזם?????????

למעלה