איד לומר "התינשאי לי"
?

Djackel

New member
איד לומר "התינשאי לי"../images/Emo122.gif?

אני חייב עזרה - מכל הנשואות ואלה שעדיין לא,איך לעזאזל מציעים נישואין בדרך מקורית לאהובתי ?אני כל כך אוהב אותה - שאני אעשה הכל כדי להפתיעה. בימים אלה היא עובדת נורא קשה - וככל שמתקרבים לסוף השנה - היא תימצא יותר ויותר בעבודה,כך שנשאר לי בעיקר סוף השבוע להפתעה... תודה על הרעיונות!

יעלי2

New member
לד"ר ג´אקל. אני מחפשת לך לינק

לשרשור של כל הצעות הנישואין האמיתיות שהבנות כאן קיבלו (והציעו). תיכף חוזרת. יעלי2

shelycat

New member
רעיונות...

למה לא להשאיר לה למשל על מסך המחשב (בבית או בעבודה) שומר מסך את "השאלה" (האם תינשאי לי?) ולהכין טבעת ככה בשלף (למרות שאני העדפתי לבחור לבד את הטבעת). כמובן אפשר גם להזמין כרטיסי טיסה לסוף שבוע רומנטי איפשהו (לונדון? פראג? אילת?) ולבקש מהדיילים או הקברניט לשאול בשמך את השאלה. אפשר גם (במידה ואתם גרים בבנין דירות) לבקש רשות מהשכנים (כמובן) ולהכין על יריעת בד גדולה את "השאלה" ולתלות אותה במקום בו היא תיראה את "ההצעה" (למשל על דלת השכנים ממול, כניסה למעלית, או פשוט שיחסום את היציאה מהדירה). אפשר כמובן פשוט לשאול אותה מתי היא מתכוונת כבר להפוף אותך לגבר הגון או להודיע לה שאתה מסכים כמובן היא תשאל למה אתה מסכים ואז תאמר לה את המובן מאילו. ראיתי על שלט חוצות פעם גם הצעת נשואין (כנראה שהבחור ידע שהמיועדת לו תעבור שם). כמובן יש את האופציות של ארוחות רומנטיות, כשהטבעת מוגשת במקום אחת המנות או בקינוח או שהמלצר מגיש במקום תפריט את הצעת הנישואין. ויש עוד הרבה רעיונות הכל תלוי באופי של המיועדת ושלך ובאמצעים שלך. בנוסף

Djackel

New member
תודה -

אהבתי את הרעיונות הפחות מוחצנים,כי היא לא מוחצנת

*שיר

New member
אם היא לא מוחצנת הייתי הולכת על

האופציה הרומנטית : אם יש תקציב - אז לקחת אותה לסופשבוע באיזה צימר בגליל עם ג´קוזי ושם לאור הנרות והיין לשלוף טבעת. אם התקציב צנוע יותר, אז קח אותה למסעדה רומנטית (קימל למשל) ובסיומה רד על ברכיך ושלוף את הטבעת
. אני יכולה לומר לך מנסיוני, שזה היה פשוט רגע שכמעט התעלפתי מרוב התרגשות (גם הבחור, גם הבחור). בעיני, הכי כיף זה לקבל את הטבעת ולא ללכת לבחור אותה. הטבעת שלי תמיד מזכירה לי שבעלי הלך וחיפש בשבילי ובחר את הטבעת שהכי מצאה חן בעיניו.

יעלי2

New member
אני כל כך מסכימה עם *שיר! זה ממש

מה שעושה לי את זה (בכל מצב). יש לי גם המלצה לביקתה מדהימה ומרווחת, עם ג´קוזי בצפון, אם זה יענין אותך. וגם בענין המיסעדה (קימל) חבל על הזמן. איזה מקום מעולה.

Djackel

New member
הביקתה-יכולה להתאים

אפשר פרטים? האם את היית בה ? רשמים?

יעלי2

New member
כמעט מצאתי, עדין מחפשת../images/Emo3.gif

לקח לי זמן, ובסוף מצאתי את השרשור הלא נכון "איך הכרתם", שגם בו שזורות הצעות. אני ממשיכה לחפש ! אולי אתי@ תעזור לי. היא אשפית בענין.

יעלי2

New member
הנה לינק מתוקן (מיה שכחת להוריד htt

http//. יש שניים. ובנוסף מצ"ב הצעות שצרפה אתי אלבכרי מנהלת הפורום:איך להציע נישואים? עשרים וכמה דרכים שנאספו עבורכם.. 1. אפשר להופיע בבית עם חולה מודפסת עם השאלה: האם תינשא/י לי? 2. אם נוסעים בטיול משותף לחו"ל אפשר לבקש מהדיילים(מראש כמובן)(להקרין סרט וידאו עם הבקשה, או להרים כוסית עם כל הנוסעים, ישנם חברות שאפשר להזמין גם בקבוק שמפניה(אייר פרנס). 3. אם בני זוגכם נוסעים באוטובוס קבוע: בחברת גלגלי זהב ישכירו לכם שלט שלם על האוטובוס (בערך 250 דולר ליום הראשון ועוד 50 דולר לכל יום נוסף) ואילו בחברת פוסטר מדיה אפשר יהיה לשכור שלט בתחנה הקבועה במחיר של 150 דולר לשבועיים. 4. אפשר להציע נישואים במהלך טיסה פרטית, אתם והטייס, בני משפחה וחברים - מחכים במנחת. 5. פתק על המקרר 6. רמז דק: חוברת "מתחתנים" ופתק "מה דעתך?" 7. רמז עבה: להציף את הבית בחוברות על ארועים ושמלות כלה... 8. צלמו את ההצעה בוידאו הכינו פופקורן הזמינו חברים לצפייה משותפת בסרט.. 9. חפשו מקומות בהם הכרתם בעזרת סדין וספריי צבעוני תלו שם שלט בקשה להינשא מעשה ידיכם. 10. שיטות הליצן כמובן..לשכור ליצן בלונים וההצעה.. 11. להתחפש לליצן. 12. ארוחת ערב לאור נרות בחוף הים. 13. פתק על המגבים של האוטו 14. במשיבון 15. באי מייל 16. ברדיו, באחת התוכניות האהובות עליה(לעיתים הם משתפים פעולה) 17. פרסום אווירי עם מצנחי רחיפה(תמורת רק 3000 דולר . 18. טרקטורון מעופף. 19. השאירו את השאלה עם אודם על המראה באמבטיה(מאוד רומנטי..) 20. בעיתונות המקומית אפשר להשאיר מודעה. 21. אפו עוגה שאוהבים במיוחד והזליפו את הבקשה. 22. או סתם שאלו את שאלת השאלות. לפעמים זה עובד.

יעלי2

New member
לקח לי מלא זמן אבל מצאתי../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

ובכל זאת אתי@ עזרה קודם. אמרתי לך שהיא אשפית? אני מצרפת את הלינק לשרשור. הוא מתחיל ב"שאלה" (של מולדת). בעמוד 102 בארכיון. נ.ב. יש שם ריכוז של כל ההצעות בהודעה של רויטל של לירון תחזור ותספר מה היה (כשתחליט) וכמובן איך היא הגיבה. היא בטח תתעלף כשתשמע שהשקעת והתייעצת ושיש פורום של מתחתנים ו...(אני לוקחת אויר) ושהיא גם מוזמנת.

למעלה