איהאב יקר

רחליקה1

New member
איהאב יקר

אתה יכול לצלם עבורינו את הנעליים של לידיא? דיברתי עם האורטוטיסטית בחנות של יוסי והיא קוראת לנעליים, נעליים על ציר ישר... לא בדיוק הבנתי מה זה אומר, אם תצלם לנו אנסה להבין מה הולך כאן. מתן נפצעת מהנעליים ואנחנו חושבים שזה מהיות הנעל הפוכה. יום טוב לכולנו ותודה מראש.

Adoushi

New member
רחלי

הנעליים של לידיא במידה 14 ולא ישרות, לכן לא יעזור אם אצלם אותן, אבל אני כן אצלם בערב ואפרסם ואולי נשווה בינם לבין אלה של אושרי הישרות שנרכשו בחו"ל. אני גם שולח לך מסר. נשיקות למתני.

nlanxner

New member
יופי

גם אני אשמח לראות את התמונות ולהבין לגמרי מה ההבדל, למרות שעידית די הבהירה לי את זה - זה עדין קצת מעורפל...

Adoushi

New member
אז עידית

יש לנו משימה: אני מצלם את הנעליים של לידיא ואת של אושרי..מקרוב ואולי בזוויות שונות. ונעשה השוואה. למרות שאפשר לראות את הנעליים של אושרי בגלריה אני חושב וגם באתר שלו.

היי, דוקא כתבתי לך גם לפני

כמה ימים להסתכל בתמונות... אבל הינה יש לך עכשיו כאן הכל.

אמא של אוריה ורחלי

רחלי, אם קראת מה שאמא של אוריה כתבה על נעלית נעל ימין על רגל שמאל... והתשובה שעניתי באותו שרשור. אז מהקישור שאיהאב רשם היום לטניה מצאתי את התמונה הבאה. שתי הנעליים על צרי ישר. אך אני מניחה(!) שכאן נעל שמאל מונעלת על רגל שמאל והפוך. אצל אושרי האבזמים פונים פנימה - כנראה נעל ימין על רגל שמאל ולהפיךץ- וזה מקל מאוד על הקשירה שלהם.

ועוד משהו מעניין על התמונה

יש רופאים או אורטוטיסטים שמצאו שיטה לחבר את הנעליים לבר אחרי שהנעליים מונעלות. זה נח יותר. בגלל זה נראה לי שבתמונה הראשונה יש עוד תוספת מתכת מתחת לבר. כבר ראיתי את זה פעם... ודרך אגב, ממש לא נעים לי לפתוח כל כל הרבה הודעות עכשיו שהצבע האדום של השם שלי בולט. זה כל כך מזעזע
מה עושים
איהואב אולי תכתוב משהו בפורום מנהלים בשם האדומים PLEASE

nlanxner

New member
תודה רבה לעידית ולאהאב

על כל המידע לגבי הנעליים - זה בהחלט מבהיר את התמונה. בשורה התחתונה, אתם ממליצים לעבור לנעליים ישרות? הרי בשלב המתקדם הילד גם ככה רק ישן עם הנעליים בלילה אז בטח שזה לא ממש קריטי בשבילו...עידית, כדאי להמשיך עם הנעליים החדשות שהבאתם לנו או לקנות נעליים ישרות? ובהזדמנות זו יש לי שאלה - אפשר להוריד את הנעליים ל- 6 שעות רצופות או שצריך לחלק את הזמן? ולמה הכוונה שאפשר להוריד ל- 8-6 שעות? זה לפי מצב הרוח?... ודרך אגב, גם השם שלי מופיע כבר הרבה זמן בשחור בולט וזה די מזעזע

האמת שאני לא יכולה לקבוע

אך אם לאוריה יש משהו שיכול להפריע לה עם הבוהן הייתי הולכת על נעל ישרה. אם לא אז זה לא נראה לי קריטי אם כבר יש לכם זוג... והכוונה ל6-8 שעות. בהתחלה הורדנו ל6 שעות אבל אני מודה שאחרי איזה חודש זה הפך ל8. היום אני שמה את הנעליים לפני שאושרי נרדם- זה הרבה יותר נח לי, ולכן אנחנו מגיעים פחות ל8 אלא יותר לכיוון 7
בכל מקרה אושרי ישן עם הנעליים גם ביום. סדר היום אצלינו. אושרי עם הנעליים עד מינימום 12 בצהריים. אם הוא ישן אז עד שהוא קם. נגי ב 13:00. ואח"כ לשנת צהריים. אז אני מחשבת את השעות ולפי זה יודעת מתי לשים בערב. לשמחתי זה יוצא בשעה שהוא לרב כבר רוצה לישון.

רחליקה1

New member
אני מתכוונת לכך

שנעל ימין על רגל שמאל ושמאל על רגל ימין ונראה לי שזה מה שעושה לה את השפשופים האלו. הרגל שלה בעצם גדלה כל יום והנעל ההפוכה לוחצת לה במקום החיבור של הבוהן לכף וקצת יותר למטה מזה.. נראה לי שאני קונה לה זוג נוסף והיא תלך עם שתי נעליים שמאליות. נשמע לכם הגיוני??? לילה טוב לכולם.

נראה לי שהנעליים יש לכם

שזה מה שהיה גם לנו, זה לא בידיוק "הפוך" כמו שאנחנו מתכוונים. כלומר הן בנויות הפוך מראש. אני חושבת שכרגע נעל ימין על רגל ימין ולהפיך, פשוט כך הן בנויות. אולי אפשר להגיד "הפוכות" המרחאות כי לא נראה לי שזה פשוט נעליים רגילות ששמים על הרגל הלא נכונה. איהאב מה את החושב? יש כאן בגלריה את התמונות אם מדבקות הפלסטיזוד. אחת בנעל הישנה ואחת בחדשה. אולי תראי שם אם ההבדל בין נעל ישרה ל"הפוכה" יכול לעזור? נראה לי שאם הנעל ישרה ואין את ה"עיקול" של ההיפוך זה יכול להועיל???

Adoushi

New member
זה קצת מבלבל

וזה נראה כאילו נעל ימין על רגל שמאל וההיפך, אבל זה לא המצב. לדעתי אם תצליחי לפרק את הנעליים ותחליפי את מיקומם זה לא יעזור ולא יתאים. הנעליים פשוט בנויות ככה בזווית הזאת ונראים כאילו הפוכים. ההבדל בינם לבין הנעליים של אושרי, למיטב הבנתי, שהנעליים של אושרי אין בהם כיפוף מהצד החיצוני אלא על ציר ישר, אז הם לא נראים הפוכות. לגבי מתן, אולי צריך להגדיל מידה? רחלי, שלחתי לך מייל, קיבלת?

למעלה