איהאב, כמה שאלות דניס בראון..

רחליקה1

New member
איהאב, כמה שאלות דניס בראון..

אני פותחת הודעה כי אולי לעוד מישהו יש מושג מה לעשות... תגיד, אמנם ללידיא יש רק 12 שעות את הד.ב. (20:00 - 08:00, נכון?) אבל היא כבר הולכת (די מזמן המקסימה...). אז מה אתם עושים אם אתם לא מגיעים נגיד ב - 20:00 הביתה? הרי אי אפשר לשים לה אותם כשהיא ערה... מה שאני מנסה לשאול, איך עומדים ב - 12 שעות אם הם כבר הולכים? טוב, שאריות חג שמח לכל מי שכאן, לילה טוב, רחלי.

Adoushi

New member
רחלי, הנהתשובות

אנחנו משתדלים לשמור על 12 שעות..אבל במידה ולא מספיקים להגיע (וזה קורה הרבה) אז יש שתי אפשרויות: א. להשלים לה בשינת הצהריים. ב. להאמין ש- 10 או 11 שעות מספיקות לאותה לילה ולא יקרה כלום
באח ש- א. עדיף אבל קורה שאנחנו נקלעים ל- ב. מקווה שעזרתי לך במעט. איך מתן? ד"ש לאלון

רחליקה1

New member
איהאב, עודדת אותי קצת,

הבעייה שמתן כבר הולכת לגן, אני לא ממש רוצה לתת לגננת להתעמת עם הנעליים אז אני לא שמה לה אותן בצהריים.. בכל מקרה, אתם לא שמים לה אותן כשהיא מתרוצצת בבית נכון? אלון מקסים, עובד קשה ולאחרונה אנחנו מנסים לגמול את מתן מהנקת לילה אחת אז הוא ממונה (בהתחשב בעובדה שמתן עוד שבועיים בת שנה ועד עכשיו רק אני קמתי זה לא נורא נכון?) זהו, מצרפת תמונה, ככה בדרך אגב... יום טוב לכולנו, רחלי.

Adoushi

New member
רחלי

במי את מנסה להשוויץ? בבעל או בבת?
אז אצלנו זה ככה, לידיא הולכת למטפלת מ- 8:30 עד 15:00 ואחרי שהיא חוזרת תמיד יש לה בין שעה לשלוש שעות שינה אז אנחנו משתדלים לנצל את הזמן הזה לסנדלים. נכון, אי אפשר לשים ללידיא את הנעליים שהיא מתרוצצת בבית. את צריכה לראות איך היא מרימה את מיכלי מי-עדן הריקים! בכל יד אחד! לגבי זה שאלון ממונה לקום בלילה כרגע, מה זאת אומרת לא נורא?! הוא מפונק אם הוא מתחיל לקום רק עכשיו. והנה השווצה מצידי...

רחליקה1

New member
איהאבי, אני משוויצה

גם במתני וגם באביה.. אתה יודע, מאז שמתן נולדה, יש לה איזה 2000 תמונות ולנו אין אפילו אחת.... אז אם אני מוצאת ככה תמונה שבלי כוונה מישהו מאיתנו השתרבב לתוכה, אני מייד מלאימה אותה..

למעלה