איה, בקשר לסידורים שלך רציתי להגיד

oren*

New member
איה, בקשר לסידורים שלך רציתי להגיד

שאצלי זה בדיוק אותו דבר. מסך המחשב שלי מסתתר פה מאחורי ערימה של פתקים שהדבקתי עליו, כל יום אני מוסיף עוד פתק בצבע זוהר ובוהק יותר כדי שיבלוט ואני לא אשכח לעשות את מה שכתוב עליו.
לשלוח פקס לכאן, ללכת לבנק, לצלצל אל ההוא, לקנות מתנה להיא... חבל שאין שירותי סידורים ווירטואלים, היה חוסך לנו את הטרחה.

איה@

New member
חה...חה אני שמחה שאני לא לבד../images/Emo6.gif

כמו שכתבתי בחצר שלי - סידורים נמאסתם! הלוואי ואפשר היה לחיות בלעדיהם. ואורן - לא המציאו עוד את הצבעים המספיק בוהקים - לפתקי התיזכורת
כשלא רוצים לזכור לא זוכרים.....
וואי אני מתחילה לקלוט שמה שאני כותבת אכן קוראים......זה נושא לשירשור נפרד
תודה אורן.
איה.

שאני אתחיל סטארט-אפ חדש?

"חמדה מסדרת סידורים"... יש איזו קרן הון סיכון שמוכנה להשקיע בי??? איה, קראתי אצלך ורציתי להגיב... אבל לא היה לי איפה.. (רמז, רמז.. תכניסי מקום לתגובות..:))

איה@

New member
חמדה - זה עוד "סידור" שאני ../images/Emo26.gif

צריכה לעשות
ללמוד איך? לעשות אפשרויות תגובה באתר וכל עזרה תתקבל בברכה
ומי שירצה/יתנדב לכתוב מאמר מקיף בנושא, יקבל ממני צ´ופר
(סתתתתתתאם)
אבל כולנו נשמח אם יהיה מאמר מקיף בנושא הזה ובכל נושא אחר.
איה.

הנה זרקת אתגר לאוהד... :))

אצלו בבלוג הנושך יש יופי של תגובות.. אולי הוא ירים את הכפפה?? וגם אצל אילנה יש עכשיו תגובות שאמיר עזר לה לסדר... אני מאמיר לא מעיזה לבקש שום דבר "קטן" עכשיו, כי יש לי משהו ענק להפיל עליו עוד מעט.. אז אני מתאפקת... (אתה קורא כאן, אמיר?? תשמיע קול, בחורצ´יק..) וגם אצל רחלי, ואצל דודי יש תגובות.. אבל לרחלי לא כדאי להפריע... יש לה המון בלוגים על הראש עכשיו, והיא גם רוצה לעצב מחדש את רחלי.נקודה.נט, אז ניתן לה שקט תעשייתי.. :)) בכל אופן, נגעתי קצת בנקודה הזאת באחת התגובות אצל אילנה, והייתי רוצה להביא אותה לדיון כאן.. מעניין מה אתם חושבים על זה: בשביל מה אנחנו שמים אופציה לתגובות בבלוג?? בשבילנו? או בשביל הקוראים? למי זה יותר חשוב? והאם זה לא מתסכל שאנחנו כותבים קטע שלדעתנו הוא מדליק ממש - והתגובות נשארות על אפס?? והאם בעצם העובדה שאנחנו שמים אופציה לתגובות - אנחנו לא מעמיסים קצת אחריות על כתפיו של הקורא? "בוא´נה, קראת? נהנית? עכשיו מהר תגיד משהו על זה!" ואם אתה מתעלם אז אתה סתם מגעיל.. ואם אתה כן כותב משהו, אבל משהו לא יפה, גם אז אתה מגעיל.. כי מי אתה שתבקר אותי? זה האתר שלי ואני אכתוב כאן מה שאני רוצה ואף אחד לא יסתום לי את הפה, וכ"ו וכ"ו. בבקשה אל תבינו מהדברים האלה שזה מה שאני חושבת באמת -- אני רק מעלה את הנקודות האלו לדיון.. כי מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים..

איה@

New member
אתגרים, שאלות ודילמות ../images/Emo73.gif

חמדה - יופי של נושא העלת כאן. אני אחכה לראות איך אתם מגיבים, ובנתיים אנסה לגבש את דעתי בנושא. אני מקווה שאוהד או עמיר - ירימו את הכפפה
גם לדניאל ולרותם יש תגובות יפות - אולי הם ירצו לתרום מהידע שלהם. אבל
- וזה אבל חשוב מאד! אחת הסיבות שפורום זה קם הוא לנהל דיון! עם דגש על המילה דיון בנושא או סיפור או מאמר או קישור או כל דבר אחר שהופיע בבלוג שלכם. כי - וזה כי חשוב
תגובה היא תגובה, אבל היא נשלחה וזהו. וכאן מעל דפי הפורום, יש אפשרות לקורא להגיב, לכותב לענות, ולשאר המשתתפים להחוות דיעה זו הדינמיקה שהייתי רוצה לראות כאן. וכל זה כמובן מבלי לבטל את שליחת התגובה האישית. אז אם אתם נתקלים בקטע/סיפור/הירהור/קישור מענין,באחד מהבלוגים שתפו אותו וצרפו קישור אליו, ככה כולנו נרוויח, גם הקוראים וגם הכותבים.
איה.

barbara21

New member
חמדה, אם יורשה לי להגיב אז אני

לפחות לעכשיו לא מוצאת לנכון לשים תגובות לדברים שלי ביומן. מה שכן שמתי זה דואר וספר אורחים. הסיבה היא שכשהתחלתי לכתוב לא רציתי שיקראו את היומן בכלל אלא כתבתי מתוך רצון להוציא החוצה הכל. מה שכן, קיבלתי המון תגובות במייל ואני מקווה להמשיך לקבל כי סך הכל זה כייף... כי זו ביקורת / תגובה כללית ולא ממוקד לקטע שכתבתי. וזו בעצם היתה המטרה שלי, פידבק כללי, אם כבר. וגם לדעתי נחמד יותר לשלוח מייל. ביי בר.

akravit

New member
חמדה יש לי ציפיות ממך!!!

חמדה - בתור חברה בקהילת הבלוגים אני מצפה שבכל פעם שאת מבקרת באתר שלי... את תתייחסי ותגיבי!!! ושזו תהיה תגובה טובה שתשמח אותי!!! אחרת אני מוחקת אותך מרשימת הלינקים שלי... שמעת???

וואאייי איך ´סתבכתי... ../images/Emo6.gif

בסדר, אחותי, בסדר... רק שתדעי שאני נכנסת אליך בערך חמש מאות פעם ביום - לראות אם במקרה בא לך לשרבט שם משהו נוסף... תארי לך שעל כל כניסה כזאת, גם אכתוב לך משהו -- את מהר מאד תטבעי בים המילים שלי.. הרי אני גרפומנית מושבעת - ואני אומרת את זה לשלילה כמובן.. מכירה בחסרונות שלי.. לא יודעת לכתוב ישר לעניין, קצר וקולע יפה כמוך... תמיד מכבירה מילים... ושמתי לב, אילנה, שהתחמקת מתשובה עניינית... :)) תגידי, על אמת.. בשביל מה זה טוב, התגובות? כדאי?

איה@

New member
ועוד איך התחמקה../images/Emo70.gif ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

אילנה??.......תשובתך מתבקשת כאן!
אנא.
איה.

0רחלי

New member
גם וגם

התגובות בבלוג הם בשבילי, כי אני רוצה לשמוע מהאנשים שקוראים, אם יש להם דברים להוסיף או להעיר או להגיד. זה יותר קל מלשלוח מייל - וכאן מגיעה הנקודה של "בשביל הקוראים", או בשביל הנוחות שלהם יותר נכון :) ולגבי מנגנוני התגובות: "לסדר לעצמי" מנגנון תגובות היה קל (בסטנדרטים שלי כמובן), כי בסקריפט שאני משתמשת בו (גריימטר) זה בא בילט-אין. בגלל זה לסדר לדודי את אותו דבר היה קל גם כן. ..... ובאמת יש לי המון דברים על הראש בתקופה האחרונה... גם בעבודה וגם באינטרנט.

ohad m

New member
בסדר, בסדר.

אני אשתדל לגייס קצת זמן פנוי ולכתוב משהו על זה, למרות שזה קצת יותר מסובך מלהשתמש בבלוגר. אבל אל תתפסו אותי במילה. ובקשר לתגובות - לשני הצדדים. הכותב מרוויח פידבק מיידי (כן, כבר יצא לי לנהל דיון עם מישהו בתגובות אצלי) שכן, יותר קל ונוח להשאיר תגובה מלהתחיל לכתוב אימייל. הקורא מרוויח נגישות לתוכן שמוצא לו, קצת תנועה לאתר שלו (יש אנשים שמשאירים תגובות לשם התנועה בלבד) וזהו פחות או יותר. בקשר לתסכול - כן, אפשר להסתכל על זה ככה, אבל מצד שני לפעמים השתיקה יפה יותר, ולפעמים זה פשוט מעיק לקרוא תגובות קטנוניות. בקיצור - אם אתה לא יכול להתמודד עם החום, אל תשחק באש...

למעלה