איה התחילה ללכת

איה התחילה ללכת ../images/Emo131.gif

ואני בשוק! היום עבדתי מהבית. פתאום המטפלת קוראת לי מהחדר השני שאני חייבת לבוא כי איה עשתה שני צעדים. באתי. נסינו לפתות אותה לחזור על המעשה. לא הלך. סתם ישבנו כולנו על השטיח ופתאום היא זחלה עד הכוננית עם הבובות, נעמדה, לקחה בובה והביאה לי אותה - בהליכה. אשכרה עשתה איזה חמישה צעדים ברוזיים לחלוטין. ומאז היא עושה כל פעם כמה צעדים, אבל עדיין בעיקר זוחלת. איפה התינוקת שלי? איפה?????

דיאנה1

New member
מזל טוב לצועדת הצעירה!

אם היא הולכת בקצב שהיא זוחלת, באמת תצטרכי לשאול איפה היא... איזו זריזות, הליכה לפני גיל שנה, כל הכבוד!

כל הכבוד לאיה המתוקה!

חמישה צעדים זה המון! הצעד האחרון היה חצי נפילה על היעד? אצלנו היא הולכת אלי, ואת הצעד האחרון עושה עם הידיים פרושות לרווחה, מוכנות ליפול על אמא.

וואו, איזו התרגשות ../images/Emo6.gif

תראי, היא ניסתה לעשות לך הפתעה ליום הולדת שנה אבל תפסת אותה על חם מתאמנת מאחורי הגב שלך..............
האמת, זה יופי יופי יופי ונורא מרגש. רוצה לראות גם את תומרון עושה כמה צעדים כאלו בטוחים לעברי
הלב מפרפר רק מלכתוב את זה... אז כשתשמעו צווחות עולות ויורדות של התרגשות תדעו שזה בא ממני כי תומרון גם כן עשה כמה צעדים ואל תיבהלו
שירלי.

שירלי! אחותי! וואו! ../images/Emo49.gif

מזל טוב! מדהים!! כל הכבוד!!!!!! אין מילים בפי, אני מתה כבר לראות!

תודה, נשמות!

נראה לי שהכי התרגשתי מזה שהייתי שם כדי לראות! את ההתהפכות הראשונה פיספתי, את הזחילה הראשונה פיספתי, אז לפחות זה. וכמו שאומרים אצלנו: בקרוב אצלכם

למעלה