איה יקירתי...

איה יקירתי...../images/Emo13.gif

למרות שכשנפתח הפורום, הייתי בן הראשונות שנכנסו לברך ולאחל בהצלחה (אבל זה בגלל איה המדהימה),היום בפעם הראשונה באמת נכנסתי לפורום, ונכנסתי לאתר של אחד מכאן. קראתי, התרגשתי ונדהמתי.... ואווו- איזו חשיפה.. אז לפני שאני מחליטה איך אני משתלבת כאן (ויש לי הרגשה שזה יקרה), אני חייבת לשאול שאלה שבטח נדונה כאן בעבר, האם אין כאן חטטנות? קראתי את האתר של..(אויש, תכף אבדוק את השם של אותו אדם), וממש הרגשתי לא נח.. האם אני לא נכנסת למשהו מאד אישי ? ונכון שהוא פרסם את זה, אז בוודאי שאין לו בעיה עם הפצת המידע, אבל בכל זאת..

איה@

New member
חטטנות ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

היי הדס! - אני ממש שמחה לראות אותך כאן, ולדעת שגם אותך חיידק הבלוגים תפס. לשאלתך - אף אחד לא מעלה אתר לאויר, מפרסם אותו בכל דרך אפשרית (כאן, באינדקס, במנועי חיפוש וכו) אם הוא לא מעונין שיקראו אותו ומאידך מכיוון שאנחנו כותבי הבלוגים/יומנים מודעים לקוראים, כל אחד עושה את שיקול הדעת שלו, מה לפרסם ומה לא. המינון - הוא בהתאם לכותב עצמו - יש שחושפים יותר ויש שפחות. יש שכותבים על נבכי הנפש - ויש שמספרים על חוויות כלליות... הזכרת לי אותי - בתחילת דרכי - גם אני בתחילה הרגשתי מציצנית..... את יודעת מתי הבנתי שאני לא כזו?? ברגע שכותבי הבלוג שקראתי - ביקשו (כמעט התחננו) לקבל תגובות על מה שכתבו. זה היה הרגע שהבנתי שהכתיבה היא גםלמען הקוראים ולא רק למען הכותבים. ביישן לדוגמא - בדיוק כמה הודעות מתחת שאל איך הוא יכול להגדיל את מעגל הקוראים, ומה הוא צריך לעשות כדי לקבל תגובות. אז את רואה? - את ממש לא מציצנית!! וכשתחליטי להקים לך בלוג משלך - את תהיי זו שתחליט עד כמה להחשף. אגב - ישנן מערכות שאפשר לחסום בהם את הגלישה לאתר - ורק בעלי סיסמא מורשים להכנס. - אבל מה החוכמה?? כל הענין הוא באינטגרציה שנבנית עם הקוראים. נו.......מתי את מתחילה??
אנחנו כאן - לכל עזרה ייעוץ ותמיכה! בהצלחה!!
איה.

תודה על קבלת הפנים...

ןעל התשובה המנומקת. אבל איך מתחילים? (שאני לא יצירתית כבר אמרתי?)
הדס

genotip

New member
אני לא חושב שיש פה עניין של חטטנות

אנשים כותבים בשביל שאנשים אחרים יקראו. אנשים כותבים כדי שאחרים יקראו, בגלל זה הם החליטו להוציא את זה לרחבי הוואב, ולא להשאיר את זה בתוך מסמך וורד או בתוך היומן מתחת למיטה. מלבד זאת, ההרגשה של הכתיבה, לפחות אצלי, הייתה שונה. נהנתי לכתוב דברים שהיו בלב, ויכלתי לכתוב הכל, כי ידעתי שאנשים לא מכירים אותי (למרות שהיו כאלה שכן, אבל מהם לא היו לי סודות), בעצם זה כמו פורום שבו אתה יכול לכתוב על השמחות שלך, על הבעיות שלך, על הכאבים שלך ולקבל תגובות מאנשים, עצות, הערות וכיו"ב

../images/Emo10.gif

אני עוברת על האתרים שלכם, והם פשוט מדהימים... אה.. אז תגידו שזה מיועד רק לאנשים יצירתיים שיודעים לבנות אתרים ברמה גבוהה.. אני לא כזו :(

veredgf

New member
לא לא לא... מה פתאום

קודם כל מה שצריך זה לכתוב, ואם את רוצה עיצוב יפה בטוח יהיה כאן מישהו *רמיזה לכיוון איה* שישמח לעצב משהו כלבבך! ורד

אז ככה:

מאחר ואני ממש גרועה בקטע של עיצוב, אני רוצה פורמט נתון, כלומר אתר שיספק לי את הבסיס את המסגרת, ואני רק אוסיף על זה את הצד האישי שלי. הגזמתי?

למעלה