איה יקרה

אליקו27

New member
איה יקרה

הגעתי למסקנה שאת הכי מעניינת ועושה לי חמים בלב בימים האחרונים הימצאותך בפורום ממש מבורכת בעיניי הלואי שתקחי גם חלק בMIRC בערוץ #GAYBEARS.IL נשיקות חמות ממני אלייך אליקו

aya_bsf

New member
../images/Emo68.gifאני בהלם........./images/Emo140.gif

אני ממש בהלם......תודה לך מתוק...... אני שמחה לקחת חלק בפורומים האלו.......ואני מודה שבתחילה התחלתי להיכנס אליהם רק לצורך המחקר.....אבל לאחרונה אני ממש נהנית......ונכנסת גם בלי שום קשר...... מה גם, שאני בהלם מכמות האנשים שמשתפים איתי פעולה בכל הקשור למחקר כי כנראה הם באמת מבינים שלמרות שאני סטרייטית זה ממש חשוב לי - ויש הומואים שבאופן טבעי מסתייגים מהמחשבה (או אולי אפילו בתת מודע) שלסטרייט יכול להיות כל כך איכפת מהם, מהזכויות שלהם וכדומה..... אז אני מקווה באמת...שאמשיך לעשות לך חמים בלב.....ודרך אגב...אין לי מושג מה זה מירק....מצטערת.... נשיקות חמות גם אלייך....(מותר לסטרייטית לתת נשיקות להומו)...סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!! נ.ב - למרות שאני בטוחה שכל ההומואים מודעים לעובדה שזו פנטזיה רצינית עבור אישה לשכב עם הומו......

אליקו27

New member
כל הידידות שלי סטרייטיות ושי לי המו

מאיפה הגרלת את הסטיגמה הזאת ?????? }{

InMyHead69

New member
את בכלל אין לך זכות דיבור

את היית עם רוב הידידות שלך וחלקן היו בתוך הפה שלך אז מה את מקשקשת:) ואת אמרת בעצמך שחלק גם מתותת לשכב איתך..ואפילו עשית את המעשה האסור ונישקת אחת בסילבסטר..עכשיו את מגיעה לגיהינום..זהו הגענו לנתניה..ברוכה הבאה לגיהינום.

aya_bsf

New member
אתה מדבר עליי????

כי אני אף פעם לא אמרתי את הדברים האלה.....

ז י ק ו

New member
גם אני בהלם ממך..

פתחתי את ההודעה שלך והתחלתי לקרוא, לידי היתה חברה טובה מאד שקראה את מילותייך ואמרה לעצמה שהיא לא ממש חושבת כמוך בקטע של: פנטזיה רצינית עבור אישה לשכב עם הומו וגם אני חולק על דעתך בזה.. אבל את יודעת, כל אחד/אחת עם הפנטזיות שלו/שלה. בהזדמנות נשב על
נאכל
ונפתח דיון על הנושא המדהים הזה פנטזיות...

aya_bsf

New member
בשמחה......../images/Emo185.gif

אבל אני מעדיפה שוקו........ בכל מקרה.......לפחות 10 חברות שלי מחזיקות בפנטזיה הזו..... ואני חושבת שזו כמות רצינית........לא??

אליקו27

New member
איני דיבר עליי

אני מודה בלב שלם ששכבתי עם כמה ידידות שלי הייתי סקרן :) וזה היה חביב ונחמד אני מודה בלב שלם ששני ידידות שלי מתות לאנוס אותי אבל הפעם אני מתנגד אני מודה בלב שלם שגברים פשוט עושים לי את זה אני מודה בלב שלם שלפעמים יש גברים שאני מעדיף לשכב עם נשים מאשר איתם וזהו

למעלה