איה, מזל טוב + האם זה נחשב בלוג ?

halemo

New member
איה, מזל טוב + האם זה נחשב בלוג ?

איה, קודם כל ברכות גם ממני. רק שתצליחי.
אף פעם לא התייחסתי לאתרים ברשת שמתעדים בצורה כרונולוגית אירועים בצורה כזו של "בלוגים". המושג הזה אף לא דיבר אליי, למרות שראיתי הרבה אתרים כאלו. אפילו מספר אתרים פלסטינאים שמתעדים את המציאות בשטחים, אתרים של חולים במחלות שונות שמתעדים את הטיפולים שהם עוברים ועוד רבים. אף פעם לא שמרתי לינקים מסודרים לדברים הללו, אבל אם אחפש אותם, אני בטוח אמצא אותם שוב מחדש. לי אישית יש מספר ידידים ברשת שכותבים את הגיגיהם בצורת יומן אישי בלוגי משהו. הנה לינק לידיד אחד כזה. אפשר לגשת גם מהדף הראשי שלו. אני אישית גם אוהב את השיטה הזו של אתרים אישיים של יוצרים שמסדרים את יצירותיהם (גרפיקה, מאמרים, שירים, פיסול, תיכנות וכדומה) בצורה כרונולוגית, רצוי שהתאריך הקרוב ביותר יהיה בחלק העליון והזמן הרחוק יותר יהיה בחלק התחתון בדף. הייתי שמח לראות מעצבים גרפיים (למשל מפורום עיצוב גרפי או מפורום אמנות) יוצרים דף כזה של עצמם עם לינקים ליצירות המסודרות בסדר כרונולוגי הפוך על מנת שכולם יתרשמו. אני אישית מחזיק אתר כזה (דף בודד) שנקרא חדר הסאטירה בערך מאוקטובר 2000. אף פעם לא חשבתי על זה כעל בלוג. האם זה נחשב בלוג ???

איה@

New member
היי הלמו ../images/Emo140.gif

יופי שאתה כאן. אני אשמח אם תמצא את הקישורים לאתרים שספרת לנו. אני באופן אישי חושבת בהחלט ש"חדר סאטירה" שלך הוא בלוג. בוא נחכה ונשמע מה כולם אומרים?
איה.

למעלה