איה נאפה בלי כל הילדודס!! איזה כיף!!!!!!!!!!!

Saintless

New member
איה נאפה בלי כל הילדודס!! איזה כיף!!!!!!!!!!!

אחחח איזה כיף... אני אגיע לאיה נאפה עם בעלי... בסוף אוגוסט. בדיוק כשכל הילדים יחזרו ללימודים..!!!!! רחוק מכל הרעש והבלאגן (שלא נדבר על הבושה) שאתם עושים. שימו לב, אנשים צעירים... שימו לב מה אתם עושים לעצמכם ולמדינה שלכם. איך אתם מייצגים אותנו בחו"ל. שוברים, הורסים ומתפרעים. בשביל זה יצאתם לחו"ל?? כדי להרוס או כדי לעשות כיף? אפשר להנות, לשתות, לרקוד, להשתולל, לעשות באנג'י ולהתחיל עם בחורות ועם כל זה - גם להתנהג כמו בני אדם. אפשר לשכור טרקטורון או קטנוע, גם מבלי "לקרוע" את העיר ולפגוע בעצמכם. גם אנחנו היינו ילדים ועשינו חיים בלי סוף, אך מעולם לא סיכנו את התדמית שלנו וחשוב יותר - את נפשינו. תעשו טובה לעצמכם ולמדינה שאתם מייצגים ותתחילו להתנהג כמו בני אדם. שלא נקרא עוד כתבות על בני עשרה שהשתכרו, זיהמו עוד בריכה במלון והרסו עוד קטנוע. איה נאפה הוא נופש גם לאנשים בני שלושים, ארבעים וחמישים. למזלינו, יהיה לנו שקט ושלווה במלונות 5*....גם נופש יוקרתי וגם רחוק מכם..

Babylonation

New member
תרשי לי להגיב למה שאמרת

שלום לך, אני בן 16 ושמי אדם, אני חושב שיש המון דברים שאמרת שהם נכונים, אבל עם דבר אחר אני לא מסכים, ההכללה שאת עושה ממש לא במקום. אני חושב שהנוער של היום הוא מדהים, ואני אחד ממנו, אז נכון שיש המון בני נוער שהם לא מדהימים, ובשבילם שטויות זה כיף, ולסכן את עצמם ואחרים זה אתגרי ומעניין בשבילם, אבל זה לא נכון להכליל! אני ועוד 3 חברים נוסעים לאיה נאפה ב24, כפי שכבר הספיקו לכתוב לי "אני כבר רואה את השטיות שתעשו" אז רק שתדעי, שיש אנשים הרבה יותר מבוגרים מאיתנו שעושים שטויות הרבה יותר חמורות, שחושבים שיכולים לעשות מה שבא להם, ונכון יש גם צעירים בגילנו שעושים את השטויות האלה, אבל יש המון בני נוער, שכן- נוסעים לאיה נאפה, כן- נוסעים לבלות. אבל זה בכלל לא אומר שהם הולכים לעשות שטויות! זה שיש בני נוער שנוסעים לשם לעשות בלאגן ולהרוס לנו את השם, אולי זה נכון, אבל מה שאני יודע, שזה לא צריך לגרום לך לחשוב על בני נוער ישראלים (על כולם) אותו דבר. קצת חומר למחשבה, יום טוב=]

לכי תתנצרי ותחליפי מדינה..!!!!

יהיה לך " שקט ושלווה " עם בעלך גם עכשיו בנאפה אם את במלון 5*..... ובשביל מה כתבת את ההודעה הזאתי ?את אישה בת 40 שרוצה להשוויץ במשהו ? חח התנהגות של ילדה בת 6....

RANCOCOCO

New member
מתלהבת שלקחה מלון 5*

היא בכוונה באה לאיזורים שלא לגיל שלה כי היא רוצה לזיין בשכל... קפריסין גדולה והיא בכוונה באה למקום לא לה....כנראה ניסיון להשאר צעירה או משהו

מווורקי

New member
מה אתם בכלל מגיבים לה?

שלך למצוא חיים!!! עוד אחת שחושבת שהיא מבינה משהו מהחיים שלה.. יאללה יאללה

kriptonyte

New member
בונא מה את מתלהבת עלינו

טוב שאת לא אישה נשואה ויוצאת לאן שכל הנוער יוצאץ ועוד את משוויצה בזה, רואים שהיית ילדת כאפותתתתתת אם בא לך אמא שלי יכולה לתת לך מידע על יעדים אטרקטיביים לזוגות נשואים שהיא ביקרה בהם P-:

ביננו

היא צודקת בהרבה דברים .. במלון היו כאלה שחזרו שיכורות ושברו בחדר את הדברים ... רגע לפני שעזבתי את החדר היה בחור שגנב מול כולנו 30 פאונד מהקופה של המלון והאחראית תפסה אותו והזמינו משטרה והיו מלא באלגנים המנהל אמר שהוא עף מהלון אבל אני לא יודע אם זה באמת קרה כי כבר נסעו משם אז כשהוא לקח את ה-30 פאונד (לך תדעו אם יסכימו לאכסן מעכשיו ישראלים במלון ). היו מקרים שעשו מסיבות אוכל שהיא זורקים אוכל אחד על השני ועושים בלאגן בכול המלון . היה מקרה שלקחו דברים מכמה חדרים ופשוט שמים בחוץ. שלא נדבר שהיו כמה חדרים ביחד שזרקו את כול המגבות למטה מהקומה השניה של המלון (משהו כמו 30 מגבות ) כמחאה כנראה על זה שלא מחליפים כול יום מגבת . אבל מצד שני אני יכול להגיד שהיינו הילדים הכי קטנים בנאפה בני 18 רוב התיירים שם בריטים שבדים נורווגים דנים אמריקראים ואיטלקים הם בכלל רובם בני 21-25 והם עשו מלא בעיות . רבו עם שוטרים עם אנשי האבטחה שכול אחד נראה כמו מר עולם .

מווורקי

New member
סבבה 100 אחוז, היו מקרים.. אבל למה להכליל?

נכון שהמנטליות הישראליות היא לא כזו שצריך לשאוף לה ונכון שלא כולם באים לייצג את ישראל בצורה הטובה ביותר אבל לא זכור לי כשאני הייתי בנאפה זרקתי מגבות כמחאה, או הוצאתי רהיטים מהחדר שלי, או יותר גרוע גנבתי כסף מהקופה של המלון (להפך, המלון גנב לי) או כל דבר אחר... אותה בחורה שכתבה את אותה הודעה סתם באה לחמם את האוירה, בתכלס לא היו לה שום כוונת חוץ מ"הדליק" פה את הפורום, אז למה? שתסע למלון 5 כוכבים שלה בספטמבר עם בעלה ושתהנה עם כל התיירים,למה היא צריכה לעשות רעש? זה סתם היה מכוער מצידה, ולא פייר כלפינו

למעלה