איה נאפה בתקופת החגים

איה נאפה בתקופת החגים

חבר'ה,מישהו היה פה או מכיר צעירים שהיו באיה נאפה בסביבות החגים??? אני וחברים שלי בצבא,בני 19 וחצי.אין לנו אפשרות לנסוע בתקופה אחרת בשנה.אנחנו רוצים לנסוע לשם לשבוע בין ה-2 עד ה-9 באוקטובר. הבנתי כבר שעונת השיא היא בין יוני לספטמבר,אך זה לא מתאפשר לנו גם בשל ההתנתקות.תגידו לי בבקשה האם באמת אין צעירים שנוסעים בחגים לשם? האם המעדונים והדאנס בארים סגורים או ריקים לחלוטין(מנסיון של מי שהיה שם).אם יש מישהו שמתכנן נסיעה בחגים לשם תכתבו פה גם בבקשה! תודה רבה לכל מי שעוזר או יכול להוסיף.....

NoLa

New member
וואלה

גמני לא יודעת אבל עם אתה טס אני באה גם!!!!! אמאלא אני מתגעגעת למקום!!!

NoLa

New member
חזרתי עכשיו

ואני רוצה לחזור שוב ככה בספטמ' אוקטובר כשיהיה לי כסף

בת כמה את? ועם מי נסעת?

ומה את חושבת,לא יהיה שם ריק בתקופת החגים? כי אנחנו רוצים לנסוע לשם.אני ועוד שני חברים שלי אבל חשוב לי לשמוע דעה של אנשים שהיו שם...

NoLa

New member
../images/Emo13.gif

אני בת 18 בדיוק לפני גיוס... נסעתי עם עוד 3 חברות שלי והיה סוף הדרך!!! אין לי מושג מה קורה שם בחגים כנראה שרק כאשר נתקרב לתאריכים נדע בכל מקרה אם יהיה לי כסף אני טסה לשם שוב ומהר!!!! פשוט היה קטלני!!! ודעות של אנשים אל סר בפורום הזה נראה .. מה שכן אני מסכימה עם איזה אחד שרש לפני חודש שלא כדאי לנסוע... בגלל הדיכאון העצבני של אח"כ כשאתה חוזר לארץ... חחחחח

Talm1977

New member
לא לסוע באוקטובר

מצטער, אבל סוף ספטמבר העונה מסתיימת. המועדונים נסגרים, אין תיירים, מתקרר ולפעמים גשום. אל תעשו טעות, מנסיון.

למעלה