איה נאפה וקוס

Corel1

New member
איה נאפה וקוס

אני ושני חברים רוצים ליסוע לקוס בסוף אוגוסט. הציעו לנו דיל במלון עם ארוחת בוקר שקוראים לו "סיינט ג'ורג'" (ST GEORGE). שמעתי עליו דברים לא כל כך טובים אז רציתי לשאול אותכם עם שמעתם משהוא או אתם מכירים מלון אחר - באותו טטוח מחירים שהוא יותר טוב. יש לי גם שאלה - מה יותר עדיף איה נאפה או קוס? אנחנו נוסעים לשבוע ואנחנו רוצים נטו להנות וזה כולל מסיבות, אלכוהול וחוף ים בלי הפסקה(כמובן גם תיירות..). אני דווקא יותר בראש של איה נאפה, אבל אין לשם אף חבילה שהיא ל7 לילות כרגע וגם שמעתי שהמחירים שם יותר גבוהים מבקוס. אנחנו מחפשים בתאריכים 24/25.08 לשבוע אז מה אתם חושבים?

מווורקי

New member
אחרי שאני איהיה בקוס אני אדבר איתך

הבנתי שבקוס מקומות הבילוי הם בהרכב יותר מצומצם, אבל מה שכן יותר זול שם מנאפה. נאפה זו עיר של חיי לילה, אלכוהול, מסיבות, צעירים כוסיות ומה לא.. לא הייתי בקוס כדיי להשוות בניהם ולעזור לך.. אבל מהשהות בנאפה, אין ספק שאני ממליצה:)

adidush007

New member
לפי מה שהבנתי

בקוס יש רק מועדון אחד אני לא בטוחה בזה..זו שמועה

ThugLove

New member
napa \ kos

hayiti be kos shana sheavra bemalon st. george maton hamud ani ve ha haverim sheli lo hayinu ma malon huts me 4 shaot shel sheyna be kos ad le shana sheavra haya rak moadon ehad beshem FASHION aval hashana pathu od 3 moadonim im mesibot ketsef ve kol miney ani ishit meod ahavti et kos beker le aya napa ani lo yahol lehagid aval ani nosea lesham od shavua me 24 ad 31 !!!!!!!!!!!!!

למעלה