איה נאפה 2007!!כנסו בבקשהותעזרו לי

lover boy 007

New member
איה נאפה 2007!!כנסו בבקשהותעזרו לי

היי,אני ועוד כמה חברים טסים לאיה נאפה מה16 באוגוסט עד ה23.... רציתי לדעת כמה בערך כסף אני צריך לקחת איתי שככה כל לילה מסיבה וספורט ימי מידי פעם וזה. ומי שעוד טס בתאריכים האלה..שיגיד חח

amit 100

New member
וואלה אני טס אחי עם עוד 6 חברים...

לאנטאה... איפה אתם?.... *ממה שהבנתי פה בפורום ומחברים שהיו שם.. לשבוע אתה צריך בסביבות ה2000 -2500 שקל ואתה חי בכיף...(דרך אגב תביא איתך גם קצת אכול מפה כמו קורנפלקס, פסטה וכאלה... )

lover boy 007

New member
וואלה אחי..תודה

אנחנו טסים גם איזה 6 חברים ועוד 6 בנות בערך..ואולי יצטרפו עוד ממ האמת אני לא זוכר את שם המלון..אבל חברים שלי אמרו שזה מלון אחלה... ואחלה נראה אותך שם..אני באייסי 300784119

lover boy 007

New member
חח כן..רצח קייטנה

אבל אנחנו שם מתפזרים..רק עשינו את זה כדי שיצא יותר זול הדיל אחי אנחנו לפני גיוס...ואתם?

amit 100

New member
כן משהו כזה..

קצת יותר אם את רוצה להשכיר קטנוע... באנגי.. ספור ימי וכאלה... איזה מלון סגרתם?...

סגרנו מלון אנטאה הזה.. אבל...

אני באמת מקווה שזה יהיה מגניב... כי אנחנו רק 2 חברות נוסעות לשם... וספורט ימי אנחנו רוצות לעשות ברור!! =) לאיזה מלון אתה סגרת?

דיייי איזה כיףףף!!! אז נראה אותך שם? חחחח אני

מ-ת-ר-ג-ש-ת-! איך קוראים לך?? וכמה אתם באים לשם???

amit 100

New member
אה ו "zlatan המקורי "

נראה לי שאנחנו כבר דיברנו.. נראה אותך שמה אחי...

lover boy 007

New member
וואלה..דברי איתתי אולי נראה אותך שם

כנסי אליי לאיסיי אם באלך..ונראה אותך שם חח האייסי שלי 300784119

mjap האחד

New member
בונא מה מאתיים?!?!

צריך להביא הרבה יותר בשביבות הארבע מאות חמש מאות דולר כל זריר שם זה פול כסף הייתי שם אני יודע

SONIC93

New member
גם אני טס בתאריכם האלו

היי מה המצב לולה יש לך ICQ או מסנגר אם כן סבבה ובכל מקרה איזה מלון אתן הולכות אולי אתן תהיו באותו מלון שלנו אז תחזרי אלי

למעלה