איה נאפה..

Baby Nicky

New member
איה נאפה..

חחח כן כן, הגעתי לפורום איה נאפה.. נעים מאוד.. ובכן.. אני ועוד 3 חברות נוסעות בתאריכים 17/8-24/8 לבית דירות אנטה :] האם מישהו נוסע בתאריכים אלה לבית דירות אלה? אשמח לשמוע :] אוקיי.. אני ממש בלחץ של המקום. אני לא בנאדם של שטויות (אני נלחצת מזה נורא). והייתי רוצה לשאול כמה שאלות ולדעת פרטים.. :] אז ככה: *מה אתם ממליצים לעשות בימים האלה? *ואולי זאת שאלה מטומטמת אבל אני בחיים שלי לא עשיתי את כל הדברים האלה בים כמו בננה, אבובים, וכל האלה, איפה אתם ממליצים לעשות (באיזה חוף) ומה קורה שאתם נופלים באמצע הים? חוזרים לקחת אותי? חחח *מסמיקה* *איזה מועדנים ממולץ ללכת? אולי זה שאלות מטומטמות אבל אני רוצה לדעת לאן אני נכנסת.. בנתיים זה השאלות שעולות לי לראש. מקווה להיזכר בעוד..

obbb

New member
תשובה

אני נוסע ב11 עד ה18, כלומר יצא לנו להיות יום חופף אחד ביחד. מה עושים? פשוט מאוד - ים, ברים, אלכוהול מסיבות. זהו. יש פארק מים וכל מיני ספורט ימי וכל מיני שטויות מעבר אבל זה העיקר! כל יום בר אחד / מסיבה אחרת... מה שזורם. לגבי ספורט ימי - הבנתי שיש עוד מקומות חוץ מהניסי ביץ' (החוף שכווווווולם הולכים לשם... סביב 90% מהתיירים...) אבל בניסי ביץ' זה מאורגן (אומנם לא זול) ולא שמעתי אכזבות. ואף אחד לא ישאיר אותך לטבוע... מועדונים: אייס - מסיבת קצף, הרבה ישראלים יחסית - חוויה. לא כמו מסיבות קצף בארץ. קאסטל - ללא ישראלים, מקום ענק ומעוצב מדהים, כ4,000 איש נכנסים! בלק אנד וואיט - מועדון קטן למוזיקה שחורה, הרבה כושים ואווירת אנדרגראונד. אלו העיקריים, יש עוד כל מיני פחות "מסרחיים" ויותר קטנים ושמחים כמו הסטרסקי, קארווש, פליי (לא מומלץ, רק ישראלים, לא להיט) אביס וכו'. יש גם אפטר פארטי - מסיבת בריכה בריבר רגאיי, ובאקווה (ליד אנתיאה).

Baby Nicky

New member
וואי נחמד :]

ספר לי קצת על עצמך :p אממ אני מבינה סביבות ה350 דולר אמרו לי שזה לא יספיק לי.. אבל מה לעשות אין לי עבודה ואין לי עוד כסף! אתם חושבים שזה יספיק לימים האלה?

כל אחד והיכולות שלו

אני לדוגמא מביא איתי 600 ומשהו דולר שאני אדע שאני יכול להנות בלי חשבון ממה שבראש.. אגב,אני גם אהיה באנטיאה בין התאריכים האלה . מסנג'ר יש?

ilana98

New member
בקשר למועדונים

כל המועדונים שם טובים תלוי על איזה מסיבה נופלים. לקאסל לא ממליצה להיכנס לא משנה כמה הוא טוב כי רק העובדה שלא רוצים שם ישראלים ומסננים אותם מגעילה אותי ככה שאין סיבה להילחם ולהכינס למועדון שבבעלות מישהו ששונא ישראליחם. חוץ מזה האביס הוא מועדון בן זונה הרבה יותר שווה מהאייס וגם המסיבות קצף שם הרבה יותר טובותתת.... יש מועדון אחד שאסור לפספס בו את המסיבה של יום שישי בערב קוראים לו בלו מון וזה מועדון של שוודים והרבה בלונדינים ובלונדיות...

gza1

New member
בבלו מון

יש מסיבה רק בשישי בערב? או כל יום? או שבשישי בערב היא הכי מומלצת?

ilana98

New member
בקשר לבלו מון

בעיקרון בכל המועדונים יש כל ערב מסיבות אבל יש ערבים ספציפיים שהמסיבות שם טובותמומיוחדות.. אני הייתי ב2 מסיבות בבלו מון ביום שישי בערב שזה מסיבה מיוחדת של תחרויות וכאלה ואז ביום רביעי שזה מסיבה רגילה ונהנהתי בשתיהן הכי בעולם יותר מבכל מועדון אחר

Baby Nicky

New member
מממ..

נשמע סבבה.. די אני צריכה להפסיק להלחיץ את עצמי.. zlatan המקורי ו exclusive3 תכתבו לי במסרים ונדבר איתכם וואי מה דעתכם לקבוע שעה ונדבר בצ'ט? (וואי שנים לא אמרתי את המילה הזאת:])

Baby Nicky

New member
וואי אני מתחילה להתלהב..

מישהו שנוסע בתאריכים האלה יעלה על המטוס ב17 (יום שישי|) בשעה 19:40?? ואני ממש מתעקשת על הספורט הימי ועל הבאנג'י מה אתם אומרים על זה?? ספרו קצת

obbb

New member
לגבי ספורט ימי ובאנג'י

בתור אחד שחובב אנדרנלין לא קטן ומאוד אוהב את הדברים האלה, אל תשכחי שזה רק תוספת לטיול! לא המהות... ת'אמת ההרגשה שאני הכי מצפה ומתגעגע אליה, זה להיות קצת מסובב ושמח (קצת!) בסקוור, לראות את כולם גם שמחים, סתם ללכת עם חברים לזיין ת'שכל באנגלית או כאילו בשפה זרה אחרת, לדבר עם אנשים מכל העולם כשכולם שתויים ועליזים. זאת ההרגשה שאני הכי מתגעגע...

F L Y BY

New member
לגבי הקאסל, אסור לפספס, המקום הכי טוב שיש

ומסננים שם ובצדק, ישראלים באלאגניסטים כמו שהיו מסננים בארץ טיפוסים בעיתיים. לי אף פעם לא הייתה בעיה, ואני לא נראה אירופאי בכלל. המועדון הכי טוב שיש, מוזיקה שאף פעם לא נמאסת, פשוט תענוג. עוד מסיבה ששווה בשביל החוויה, אייס, מסיבת קצף. עוד משהו לגבי החופים, כולם הולכים וממליצים על הניסי שהוא מעולה, אבל יש את החוף המרכזי (ליד הנמל, סוף הכביש שמגיע מהסקוור ) , תמיד מלא, בחורות יפות, מים נקיים, שווה לבקר.

למעלה