יש איזה אתר מסויים ששם אפשר למצוא תמונות של הנשים האלו כמו אצלך בבלוג שלך? אני מחפש אותן הרבה זמן... פעם נתנו כתובת בפורום עייצוב... אבל בוא נגיד את זה ככה - הם לא היו לבושות, וזה לא מה שאני מחפש ! אשמח אם תעני לי בהקדם שי !
יש לי כמה מברשות שיצרתי מתמונות של מפות דרכים ישנות... הסטים נקראים אם אני זוכרת נכון goodold5&6 ואני חושבת שהם מאחד העדכונים האחרונים שלי... ויש שם תמונות של נשים משנות החמישים והארבעים. חוץ מזה יש גם כאלה אם אני לא טועה באתר שנקרא pixelified - נא להציץ ברשימה אצלי באתר של הקישורים לאתרים עם מברשות פוטושופ - סדרתי אותה לפי א"ב - אז יהיה קל למצוא... וחוץ מזה, אני אנסה לחפש עוד תמונות כאלה... ע"ס ההצעה לחיפוש של איה וליצור כמה מברשות כאלה... בהנאה
של נשים משנות ה40 30 המוקדמות. יצר אותה דניאל אדארין (או משהו כזה), תוכל לגשת לאתר שלו ולהוריד את המברשת. וגם מישהו הביא פעם בפורום תפוז קישור לכמה גלריות נורא טובות של ציורי-נשים (ציורים של נשים, לא דווקא שנשים ציירו), מהסגנון הזה.
טוב, האמת שהכרתי את הסט הזה... ובאמת לא זכרתי איפה ראיתי אותו... אבל הקישור שלו הזכיר לי שהורדתי הרבה מברשות מ- deviantArt... רק שלא מצאתי את האתר של הבחור באותה עת... ורד