איה

sשיר

New member
איה ../images/Emo122.gif

חיפשתי וחיפשתי במאמרים ובשאלות הנפוצות ולא מצאתי משהו לכאב שיניים יש לי פחד (ברצינות) מרופאי שיניים אז כמה שיותר רחוק יותר טוב מה אפשר חוץ מציפורן שאין לי? אה ומוז - אם אפשר, בלי דברים צהובים :) זה כואב מיליון תודה מראש:)

ננא

New member
כאבי שיניים

שלום שיר, לכאב שיניים את יכולה לקחת סודה לשתיה בעזרת קיסם עץ, ולהחדיר לתוך השן הכואבת וגם בין השיניים מסביב. וגם אפשר לעשות שטיפות פה עם כפית סודה לשתיה בתוך כוס מים, זה ירגיע, יחטא, ויעזור לכאב השיניים. אגב, אם לא תלכי לרופא שיניים לטיפול, מצב השן ילך ויתדרדר בהדרגה, גם אם הכאבים יפסקו, ואז תאלצי לעבור טיפול שורש, או במצב גרוע יותר עקירת שן. אסור להזניח טיפולי שיניים !!! לבריאות,

ה מוזה

New member
הלכת לרופא?

את בטח מכירה את הפתגם הזה של הסבתות "מי שלא הולך לרופא שיניים ,רץ לרופא שיניים " והנה יש לי עצה והיא לא צהובה בנוסף לעצות הטובות של ננא, אפשר לטבול צמר גפן[או מקלון אוזניים] במעט עראק,זה מאלחש קצת את המקום ואם לא, בטוח זה ירדים אותך אז כבר עשינו משהו טוב ינשופית, תרגישי טוב כי כאב שיניים זה אזעקה שקריוס ובקטוס עושים חגיגה

sשיר

New member
חחחחחח

לא הלכתי לרופא כי רופא שיניים זה בעעע אבל את הערק ניסיתי (שמעתי את זה מסבתא שלי אפילו אם אני לא טועה) וזה עזר קצת... וניסיתי גם את השטיפה עם הסודה לשתייה (להחדיר עם קיסם שיניים נשמע לי קצת סידסטי משום מה) וגם הסודה לשתייה עזרה (לטיפה יותר זמן מהערק) אגב פעם אחרונה שהייתי אצל רופא שיניים זה לא נגמר בטוב (בשביל הרופא שיניים כמובן) אז הפעם וויתרתי תודה מוזית אה וגם סיכמנו שאני לא ינשופה לא? לילה טוב :)

למעלה