איוב וליאת היקרים

das3

New member
איוב וליאת היקרים../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

כל כך התחברתי לכאב שלכם שממש לא יכולה להפסיק לחשוב עליכם. מקווה שהשבת עברה עליכם - סביר. מחזקת ומחקבת אתכם. das3

סביר מינוס

תודה לך das3 על ההתעניינות ועל החום המוקרן ממך ... כמאמר הנושא - השבת עברה עליי בצורה סבירה מינוס ... עם רגעי אפ - בשבת בבוקר השתתפתי בחזרה של הלהקה שלי בפעם הראשונה בחודשיים האחרונים - וקצת יותר רגעי דאון - בשישי בבוקר נפגשתי עם בונה המצבות לאישור סופי של המצבה , והלילות הבודדים כמובן ... ליאת , אני מקווה שעלייך עבר הסופ"ש בצורה טובה יותר ...

מיכל@בר

New member
איוב .....

יודע? אני קוראת את ההודעות שלך, כואבות פחד, על הקשר המיוחד הזה, על האהבה שהיתה לך ועודנה, על הריקנות שאתה מרגיש, על הלילות הלבנים האלה... חושבת על השם שבחרת לך... והבטן מתכווצת, ולא מוצאת לי מילים לומר לך, הכל נראה לי מתגמד מול הכאב הנוראי הזה שלך. אז הנה החורף הגיע, ואתה אוהב אותו, ואולי באפור הזה שלו, יש איזו נקודת אור... שולחת לך חיבוק גדול.. ליל מנוחה..

~Lia~

New member
היתה שבת?!?

קודם כל, תודה שאת חושבת עלינו. אבל אל תתחברי לכאב שלנו, חווית כבר מספיק כאב משל עצמך. מכיוון שאני כרגע לא עובדת ולא לומדת כל הימים נראים לי אותו דבר. אין הבדל בין שבת ליום חול בעיניי (ואני מתנצלת בפני כל המאמינים בהוא שצריך להתפלל אליו ולנוח לכבודו). הימים האחרונים עוברים בסדר פחות או יותר. יש רגעים קשים ורגעים יותר קלים ואז שוב רגעים קשים של ייסורי מצפון על כך שיש לי גם רגעים קלים. וזהו בערך. ושוב, תודה על החיבוקים והחיזוקים. ומקווה שיום אחד (שנראה היום מאוד מאוד רחוק) במקום לשמוע תלונות וקיטורים תוכלי להתחבר לתקווה שלנו ואפילו אולי לאושר שלנו. ליאת.

das3

New member
חמודה שלי

החיבור שלי לכאב הוא חיבור תמידי. החוסר שלי הוא ממשי ויום יומי אבל למדתי עם הזמן וגם את ואיוב הטרי תלמדו לשוב ולהנות מהדברים הקטנים. אני אכן מקווה ומאמינה שיבוא יום (רק שיבוא מהר - כי אתם כל כך צעירים) ואכן התקווה והאושר יגיע גם אליכם. מחזקת אותך כמדי פעם ומחבקת אותך das3

למעלה