איומים באוכל

akavishon

New member
איומים באוכל

כבר סיפרתי לכם שהבן שלי אוכל המון ירקות. אתמול, הכנתי להם לארוחת ערב חלה מטוגנת עם סוכר וקלטתי את אשתי בקטע הזוי: "תיקח עוד ביס מהחלה המטגונת והסוכר ורק אז תקבל עוד ירקות". או שהשבוע, אשתי שואלת אותו "מה אתה רוצה לאכול?" הוא: "ירקות" היא: "אי אפשר רק ירקות. צריך גם פיתה. מה לשים לך בפיתה" הוא: "אני רוצה פיתה עם ירקות, אבל בלי הפיתה"

wild sands

New member
חמוד!

גם אצינו הירקות מככבים. אנחנו צוחקים בינינו על זה שהמאכלים החביבים על ילדינו הנם סלט (עגבניה ומלפפון) ושעועית ירוקה.

מחשבות

New member
הלוואי עלי שיבקשו ירקות. למרות היותי אוכל כל

ומעדיף בריאות על הכל, הן בשלהן.

חנול

New member
אצלנו מצב דומה

קודם סלט עגבניות, ועל הפחמימות צריך להתעקש...

חנול

New member
פחמימות זה אחד המרכיבים החשובים בתזונה שלנו

ולכן צריך לאכול אותם-כמו שצריך לאכול ירקות, חלבון ואפילו שומן... ובגדול פחמימה=תפוח אדמה, לחם, אורז.

מחשבות

New member
זהו, שאני אוכל אורז ולחם ולא פחמימה.

בתור מנהל פורום התנהגות בריאותית מן הסתם שמעתי פה ושם על פחמימות... אנ גם אוכל גבינה ולא חלבון ושומן הוא אחד המרכיבים הקריטיים של התזונה שלנו.

חנול

New member
אז לא הבנתי מה העניין....

כיון שפה זה לא פורום התנהגות בריאותית, אני בטוחה שלאהתכוונת להקניט אותי על השימוש הלא טרדיציונלי במונחים המקצועיים של תרבות האוכל...

מחשבות

New member
ממש לא. אבל משעשע אותי מתי מזון על

כל טעמיו וניחוחיו הפך לאבני הבניין שלו בלבד.

חנול

New member
אם משעשע אז אחלה

אני כתבתי תגובה, אני בטוחה שכולם (על אף הדיבור על אוכל רק בתצורת אבני הבניין שלו) הצליחו להבין. אם ניסית לצאת מתחכם, אני חושבת שהצליח לך...

Master Stav

New member
ענק ...

יש לי בעיה דומה עם סער הילד לא אוכל כמעט כלום אבל תשים לו מלפפונים ירוקים ו/או פלפלים .... כל כמות תעלם מהשולחן ....זה ופיתה עם נשם זית ...נשם = שמן

למעלה