איומים במסרים

אירילה

New member
איומים במסרים

אני יושב בבית ותוהה עד לאן הגיע הוויכוח האינסופי הזה ,קיבלתי היום מסר איום אישי וברור מאחד הגולשים תושב כפר האורנים ,כולי תקווה שזו לא דרככם ושאותו גולש הוא פרי בואש שאינו מייצג את דרככם ,אני תקווה שגם אצלינו בלפיד יודעים לשמור על שפיות ולא שולחים מסרי איום לתושבי כפר האורנים. הבעת דעות היא אחת ממעלות הדמוקרטיה ,גם אם לא לרוחם של כולם ,אבל מכאן ועד לקבלת מסר אם איום על חייך ,זה הוא חציית קו אדום ומסוכן. אני קורא כאן לכל הגולשים לגנות את אותו הגולש. שתהיה לכם שבת שקטה וחמה גרשון

מגנה מאוד , אבל אולי

תגיד לנו מיהו זה ? או את הניק שלו כי בטח הוא בניק מוסתר , חוץ מזה תגיש תלונה להנהלת תפוז , הם מטפלים בכאלה...

kiyossi

New member
חוסר במידע-עדכון והבהרה

הודעה זו מפורסמת על ידי גם בפורום כפר האורנים לעיונכם: א. חבל מאד שתושבים משני הישובים לוקחים את התנהלות המצב באופן אישי כאשר אינם מודעים כלל למתרחש בשטח ולוקים בחסר אינפורציה עכשוית. כמובן שבעיית המעבר ועוד בעיות אחרות נוגעות גם באופן אישי לכלל או רב תושבי הישובים אך בל יעלה על הדעת להכנס לתגרות מילוליות כלפי אזרח אחר רק בגלל דעותיו השונות משלנו. כולנו בחרנו את מועמדינו בתוך בחירה שהם יעשו עבורינו את ההחלטות הנכונות וכאן המקום והזמן לתת להם את תמיכתנו על התנהלות דרכם. באם ודרכם זו לוקה או שגוייה לדעתנו עלינו לפנות אליהם או ליצור אופוזיציה בעלת רב קולות, בטח שלא בדרכים כוחניות ובודאי שלא באיומים אישים על אדם זה או אחר שבמקרה זה אין לא כל החלטה על מהלך הענינים. המדובר על "אירילה"(גרשון). איומים כגון אלה אין מקומם בקהילותנו והן יטופלו ע"י בהתאם. ב. בתאום משותף ביני לבין קבוצת תושבים משני הישובים שמתהווה בימים אלה אנו מנסים יחד ליצור קבוצה ענינית שתבין את המהלך שיביא לפתרון בעיית המעבר ותשים מאחור את עניני העבר עם מבט חיובי לפתרון הבעיה בצורה מהירה, קבועה ושתהה מוסכמת על שני הצדדים. ג. טימי ורונן-אני זורק כאן כפפה שגדולה עלי אך בהחלט מאמין שקטנה עליכם. כמו שאני מכיר את טימי וממה שהתרשמתי משמועות על רונן גם, אני משוכנע כי תקחו חלק במפגש זה שבעקרון מתוכנן לסוף השבוע הבא כי בלעדכם כל ההודעות והדיבורים כאן בטלים. בהצלחה לכולנו יוסי

kiyossi

New member
../images/Emo45.gifרשמתי לפני

נציגי כפר האורנים כבר הודיעו על נכונותם ומסרו לי על מספר התושבים שיגיעו ואני מחוייב על אותו מס' משתתפים מטעמנו שכבר רשומים. במידה ויתוספו עוד תושבים מכפר האורנים אני אצור איתך קשר. כמובן שעדכונים מהמפגש יובאו כאן ובפורום כפר אורנים לידיעת הכלל. (חוצמיזה שאצלי הקו פתוח לעדכונים) בברכה ובהצלחה יוסי

אירילה

New member
מטעמי חיסיון לא ניתן למסור פרטים

אולם הוגשה תלונה בנושא במשטרה ,מקווה שה ip של המאיים יתגלה ואז ייקרא למשטרה לחקירה.(ישנה במשטרה מחלקה העוסקת בפשעי מחשב). עצוב מאוד לדעת שכך מתנהגים שכנינו.

גרשון , אתה שוב מאשים אותי

כפי שנעשה בעבר בנושא הנהיגה בה הואשמתי ,במסגרת האשמה קולקטיבית, בנהיגה פרועה, כך אתה מאשים אותי עכשיו "כך מתנהגים שכנינו" ? א. אני ורוב מוחלט של שכניך לא מתנהג כך.כנראה שאחד נהג כך. ב.חכה לתוצאות חקירת המשטרה לפני שאתה מאשים קבוצה מסויימת. אני מקווה שהמשטרה אכן תמצא את ה-ip ותמצה איתו את הדין.אבל,דווקא העובדה שאתה נפגעת מנבלה שהשתמש ברשת לביצוע עברה,צריכה לגרום לך לנהוג במשנה זהירות ולא להאשים קבוצת אנשים שלא נוהגת כפי שכתבת.

אירילה

New member
גברתי הנכבדה ,כשיש יותר מאחד

זה כבר הופך ללשון רבים וזה לא מחייב את כולם ,אלא רק את אלה שזה מתייחס אליהם ,אחד רק אמנם איים ,אבל היו עוד שלא גינו אלא עוד הוסיפו ,לא איומים כמובן ,ובאמת צר לי שיש לי שכנים שמתנהגים כך.

למעלה