איומים

koldunia

New member
איומים

שלום, עדיין לא נתקלתי בדבר כזה בפלטפורמת המכירות, ידוע לי שיש מוכרים שלא אכפת להם לשחק מלוכלך עם מוכרים אחרים, סתם כי הם מוכרים משהו במחיר יותר משתלם. אבל באיומים ממשיים לא נתקלתי עדיין. מישהו שלח לי היום הודעה, בה, הוא מזהיר אותי שזאת אזהרה אחרונה שאני מוכרת מוצרים מסויימים. אין לי מושג מי זה והאם הוא גם מוכר. לפי ההודעה כנראה שכן. אני בשוק מהחוצפה. קרה למישהו כאן דבר כזה?

panayotiss

New member
תפני לנציג טלפוני של איביי ותשאלי מכח מה האיומים האלה

מי הוא? ומטעם מי הוא פונה? האם לאיומים אלה יש שיניים?

Amiram_e

New member
זו הפעם האחרונה? איזה פחד!!!

מי הוא, מה הוא?
תתעלמי.
כן. זה קרה לי גם.אמנם לא בטון כזה אבל יש אלה שמבררים מה המקור של המוצרים. בדרך כלל נהוג להציג את עצמך בתור נציג של חברה לפני שאתה מבקש / מאיים על מוכר שאתה לא מסכים שימכור מוצרים "שלך".
מה המקור של המוצרים שלך? האם מספקים מוכרים שיש לך איתם הסכם?
אולי מדובר במותגים שאסור למכור?
תבררי עם עצמך קודם את השאלות לפני שאת נכנסת לשוק.

koldunia

New member
לאבירם

אלו מוצרים של חברה מסויימת די מוכרת כך שכל אחד יכול לבוא ולקנות את המוצרים האלה באופן חופשי, בארץ לפחות. כך שאני לא חושבת שיש לו איזשהם זכויות בלעדיות על מכירת המוצרים האלה. לפני זה הוא לא פנה אליי. זאת הייתה הודעתו הראשונה. מה עשית? הגשת תלונה לשירות לקוחות?

Amiram_e

New member

Amiram_e

New member
אני לא יודע אם את צריכה בכלל להתייחס אליו

אם היה רוצה היה מתלונן ישירות לאיביי. איביי מגנים על זכויות יוצרים של חברות והיו מסירים לך את הליסט מהחשבון שלך.
לא יודע מה היתה המטרה שלו לפנות אלייך. להפחיד אותך? להוריד מתחרים?
השאלה האם המוצר שאת מוכרת, מותר למכירה.
זה שאפשר לקנות מוצר באופן חופשי, לא אומר שמותר לך להפיץ אותו בחשבון שלך. (וייתכן שגם לא מותר לבחור, מהיכן בעולם היוזר שלו?)
את מפרסמת את המוצרים שלך בכל העולם. אולי יש מגבלה של הפצה למדינות מסוימות?
תכתבי בגוגל EBAY VERO PROGRAM ותבדקי עם המוצרים הללו מופיעים ברשימה של המוצרים שאסורים למכירה.
בנוסף תבדקי האם השתמשת בתמונות שלקחת מהאתר שמפיץ את המוצר או מגוגל תמונות? זו גם עברה על זכויות יוצרים שיכולה להוביל להסרה של ליסט על ידי איביי.
אם יש לך ספקות , אפשר לשלוח מייל לשירות הלקוחות של איביי, להציג את המקרה ולהפנות אותם למייל שנשלח אליך ולקבל חוות דעת על מנת שתהיי מכוסה.

Amiram_e

New member
האם אותו אדם מוכר באיביי כמוך בחשבון רגיל?

אם כן א תשימי עליו פס. זה עוד מוכר בדרופ שחוב שיצליח להפחיד אחרים.
אם החשבון שלו ניראה כמו חנות מכובדת שממותגת למוצר/ים שאת מוכרת אז תבדקי מול איביי

למעלה