איור חדש + שאלה ל-enbalush או לכל..

roychu

New member
איור חדש + שאלה ל-enbalush או לכל..

מומחה Freehand אחר... אתהבתי התוכנה, בכלי הנקודות, אבל אחרי שאני מצייר צורה כלשהי, איך אני צובע אותה? תודה מראש, רוי אגב, מה דעתכם על האיור?

roychu

New member
אל תצחק עליו!

הוא נולד ככה, מסכן, גם ככה עוברת עליו ילדות קשה

enbalush

New member
אם הגעת לנק´ הראשונה (עם האחרונה)

ולוחץ בתוכה אז הצורה נסגרת, אם היא לא, לך לתפריט ה OBJECT/INSPECTOR ושם צריך לסמן CLOSE והיא נסגרת לבד. בכדי לצבוע מכינים צבע גוררים אותו לתפריט עם הצבעים ואז גוררים את הצבע לתוך הצורה או בוחרים את הצורה עם כלי החץ ואז בתפריט של הצבעים מכניסים צבע למלוי (ניתן גם לשלוט בצבע הקו או ללא קו וכו) בקשר לאיור- אהבתי מאוד, הוא מקסים, אבל לא שמרת אותו טוב כנראה, שמור אולי ב JPG כי יש מעברי צבע, לא? אני דוקא אהבתי את הפרופורציות, רק חבל שהצבע של השלולית הוא בצבע של הסלע, כי אז נראה שהסלע נשפך או משהו. באיזו תוכנה זה נעשה?

אוי, הוא כזה מתוק...

בא לי לשבת איתו בגשם... (רוצה חורף... עם שבלולים) איזה מין חורף עשית לו, בלי טיפת ירוק?!

roychu

New member
בשבילך נוגה, חורף ירוק+

ביקשת חורף ירוק, הנה לך, שדה ירוק, ובו ילדה קטנה ומפגרת שיוצאת במזג אוויר כזה שבלולים אין, אבל לא נורא

genotip

New member
אין שבלולים? ../images/Emo58.gif ../images/Emo34.gif

אני המום מעצמך (הבדיחה הזאת עוד לא מיצתה את עצמה? לא נורא). הדשא והגשם נראים טוב לטעמי, הילדה... הילדה וואל... דרושה תיקון רציני. ובכל זאת, כל הכבוד!

Shusho

New member
מזכיר לי את הספר

"ילדת הגבעות".... ספר מקסים. כמו שכבר אמרו לך, לדעתי הכל בסדר חוץ מהילדה שצריכה שיפוץ (אולי תיקח אותה ואת החבר שלה ויעשו לך הנחה לקבוצות לניתוח הפלסטי?
סתם, אל תעלב, זה נאמר ברוח טובה
)

למעלה