איור חדש

roychu

New member
איור חדש

אני אשמח לקבל תגובות

וואוו... ממש מתוק

יש לו ממש אישיות חננאית...
אהבתי את השימוש בטקסטורה בבגדים. ואת הקווים המרובים כמתאר. יפה!

מסכים - הוא חנון חמוד שכזה

אבל מפריע לי שהוא קצת ריבועי משהו. הראש שלו נורא מרובע עם פינות מעוגלות וזה יחד עם המראה הפחוס של הגוף שלו נותן הרגשה של גוצון שמנמן שמורכב נורא ממלבנים. הצביעה מטשטשת קצת ההרגשה, אבל אני חושב שאם הייתה קצת יותר מוחק את קווי העזר זה היה מטשטש את הרכבת המלבנים עוד יותר. מצד שני יכול להיות שאני טועה, ובכלל לא ציירת את זה בצורת מלבנים אלא זה סתם קיבל את המלבניות במקרה. חוצמזה, הצביעה הפשוטה הזו ממש חביבה. הרבה פעמים כשצובעים משהו רק בצבעים שטוחים הוא מרגיש "ערום" וחסר בו הברק של צביעת מחשב מושקעת. הטקסטורות כמו שציינה פיגמליונית נותנות ערך מוסף קטן שמבטל את השטחיות של צביעה לא מפורטת.

shuji kun

New member
ממש יפה^_^

רק מה שמפריע לי זה הרקע, או יותר נכון הבוהק הלבן סביב הדמות שהוא מאוד רך לעומת הדמות והקווים החזקים(מת על הסגנון הזה
). אם זה היה יותר מודגש אז היה יכול להיות משחק מעניין ביניהם^^. דווקא הצבע לרקע הוא מצויין, רק מבחינת קומפוזיציה(אם חשבת על זה בזמן שציירת
) זה קצת הורס
. אם כבר רקע אז תאריך אותו הרבה יותר לגובה את הדמות תמקם באמצע יותר, או בפינה השמאלית התחתונה, ואז תשים בדיוק מעליו לכול הרוחב הגדלה שקופה של "אמצע" הפנים שלו(תפוס במסגרת את המשקפיים האף וקצת מהפה) ואז יהיה מין פס כזה מעליו ו.. טוב צריך לחשוב על זה עוד
..בכול מקרה האהבתי^__^

enbalush

New member
מבכימה לגמרי

הרקע מודבק ולא קשור, רוי נראה שגם אתה הרגשת את זה ונעזרת בהילה, אבל יש פער בסגנון, הדמות מאויירת מעולה, אהבתי לגמרי!

roychu

New member
אם... לא ממש ככה

לא עשיתי הילה בעצם.. מה שקורה, שאני אוהב לצייר ריאליסטי, בלי undo ובלי שכבות רק מחק ו"צבעים"... אז אחרי שציירתי וצבעתי, לא היה רקע, אז ציירתי עם צבעי מים של פיינטר על הציור, ולא רציתי להכנס לקווים, ככה שיצא מן הילה כזאת...

למעלה