אני רואה כאן כמה בעיות קטנות:
1. העין הרחוקה גבוהה מידי וההצללה שלה בחלק הקרוב אלינו ומעל לעין לא נכונה. 2. העין הקרובה אלינו צריכה לקבל זוית קטנה כנגד לכיוון השעון - זה נראה כאילו החלק הפנימי שלה נפל קצת. 3. לעין הקרובה אלינו יש איזה קימור מוזר ולא נכון (לעומת העין הרחוקה) בחלק העליון שלה. שים לב שהעין הרחוקה עגולה יותר. 4. ריסים - תבדוק איך נראים ריסים אמיתיים. אני מבטיח לך שלא זאת הצורה. אז נכון שמדובר באיור, אבל גם באיור, אם אתה מנסה להעביר תחושה של אדם אמיתי, יש צורך להכיר את הצורות ה"נכונות" לאובייקט שלך. 5. ההצללה הפנימית, בתוך העיניים, נראית קצת קפואה. שוב - לא ככה תראה הצללה אמיתית. היא אמורה להיות עמוקה יותר ומקיפה יותר. 6. אני יודע שלא ביקשת ביקורת על הכל, אלא רק על העיניים, אבל הקוים השחורים הגסים שמקיפים את הדמות, הופכים את האיור כולו למשהו גס מאד. לא נראה לי שזאת הייתה הכוונה. כמו כן, חלק רחב מהאיור מוקפד מאד, כמו העיניים והשפתיים ואילו חלקים אחרים נראים כאילו ניסית להפטר מהם כמה שיותר מהר, כמו האוזניים ושאר ההצללה על הפנים. יש כאן בסיס טוב לעבודה מעולה, שווה להשקיע קצת יותר בשביל לקבל תוצאה שיכולה ללוות אותך הלאה למשך שנים.