איור שצויר ע"י פייפר הבת של ג'יליאן

orityemini

New member
איור שצויר ע"י פייפר הבת של ג'יליאן

היי, כמדי שנה ג'יליאן שולחת איורים שלה ושל פייפר ל doodle day אשר כל הכנסותיו לצדקה. האיור שג'יליאן ציירה מינימליסטי משהו. אבל אני חייבת להודות שהכי התרשמתי מהאיור של פייפר שלטעמי הוא מקסים ואינטליגנטי וגם כנראה מדגים מה קורה כשגדלים בתוך הסט של תיקים באפלה
http://www.epilepsy.org.uk/nationaldoodleday/2007/celebs/2007/Low-res/Piper%20Anderson-Klotz.jpg

Gilliana

New member
? Doodle day

אני מוכרחה להגיד שזה מריח לא טוב...
בכל מקרה - אין ספק שפייפר מאד מוכשרת!!!

the scout

New member
אני חייבת להגיד

שאני לא ממש מקנאה בה. לילדה הזו ממש אין חיים קלים, אפילו שהיא רואה את העולם וכו'...ואני חושבת שרואים את זה מהציור.

orityemini

New member
כן, אני גם חושבת כך

זה לא פשוט שההורים שלך מתגרשים ועוד בגיל צעיר ואז לגור במדינה אחרת רחוק מאמא ואחרי כמה שנים לגור ביבשת אחרת לגמרי רחוק מהאבא ועם אבות "מאמצים" למינהם. זה לא פשוט בכלל. ואני אפילו לא מדברת על כך שלגדול כמה שנים טובות בתוך סט של סדרה (אפילו אם זה תיקים באפלה ואולי אפילו בגלל) זה קצת כמו לחיות בסרט ולא באמת את החיים שלך. אבל לפי הציורים שלה דווקא הייתי אומרת שהיא לוקחת דברים בהומור. לא משהו שכמה שנים של תרפיה לא תעזור
נ.ב. למרות שיש לה חיים לא קלים, הייתי אומרת שרוב הילדים האמריקנים (או מחצית מהם) חווים גירושים של ההורים (לצערנו).

Gilliana

New member
ושליש מהילדים הישראלים

שכן הסטטיסטיקה בישראל מציגה כי כל זוג שלישי, מתגרש.

Gilliana

New member
נכון - לא לכל...

... אבל לרוב המשפחות יש ילדים. רוב הגירושים מתרחשים בין 4 ל-10 שנים לאחר הנישואין ולרוב הזוגות כבר יש ילדים בשלב הזה, ואני כבר לא מדברת על משפחות שהן חד הוריות מלכתחילה - גם כאלו לא חסר אצלינו.

אני בכל מקרה חושבת

שגירושים לא הופכים את הילד למסכן, או משפחה חד הורית. אם הוא זוכה למספיק אהבה ותמיכה מהוריו זה לא נראה לי משנה אם ההורים גרים יחד בבית או לא.

Gilliana

New member
בעניין הזה לא רק ש...

... אני מסכימה איתך לחלוטין, אלא אני אפילו אגדיל ואומר שלפעמים הילדים מסכנים דווקא משום שההורים חיים יחד וברגע שההורים נפרדים, חייהם הופכים לשלווים ורגועים בהרבה. ילד שחשוף למתחים קשים ולמריבות תמידיות בין הוריו, בודאי לא יכול להיות מאושר.

דרך אגב

אני חושבת שלא הבנת אותי. מה שאמרתי זה שהעובדה ששליש מהזוגות מתגרשים לא אומרת ששליש מהילדים הם ילדים להורים גרושים כי היחס לא אותו יחס..

Gilliana

New member
הבנתי למה התכוונת

אז אולי היחס באמת קצת שונה - אבל לא בהרבה. יודעת מה? בואי נגיד שרבע מהילדים הם ילדים להורים גרושים - גם זה מספיק.

Julia307

New member
מה זאת אומרת רחוק מאמא?

היא לא הייתה כל הזמן עם ג'יליאן בוונקובר? ולאחר מכן עברה עם ג'יליאן ללונדון?

FeLL67

New member
איזו מוכשרת |:

ממש ממש אהבתי את הציור. - ד''א לגבי התמונה זאת אשכרה יכולה להיות עטיפה מעולה לאלבום של Cannibal Corpse למי שמכיר

FeLL67

New member
של איזה ילד בן 13

הציור עצמו נראה מאוד אלים וכאלה, אבל כל מיני פסיכולוגים ואנשים שמבינים בתחום הגיעו למסקנה ההפוכה. או לפחות משהו כזה -.-

Gilliana

New member
לגמרי מסכימה איתך

אני סבורה שפסיכולוגים נוטים לתת משקל יתר לציורים של ילדים (תלוי כמובן גם באילו גילאים, כן?)

למעלה