איוש, זה אליך. |כדור| או לכל

Rom 3

New member
איוש, זה אליך. |כדור| או לכל

אחד אחר שמעוניין להרים את העניין מבחינה טכנולוגית. orot העלתה רעיון מקסים שניתן לקרוא בבלוג לה. אנו רוצות לראות אם אכן יש עוד אשר מצטרפים אלינו בהתלהבותנו, והאם יש משהו שרוצה לקחת זאת על עצמו מבחינת בנייה פיתוח וכו´. זה לא צריך להיות משהו מאד פשוט. Rom

akravit

New member
באמת רעיון מקסים...

ולדעתי, אנחנו כמפעילי בלוגים או כאלה שהם בעלי אתרים אישיים צריכים לקדם ולהפיץ את הנושא באינטרנט. אני ככה מהרהרת: א. רצוי לבדוק אם תהיה היענות לנושא לפחות בקרב הבלוגרים בהתחלה. ב. אני לא חושבת שהחלק הביצועי צריך ליפול על אדם אחד ואפשר לחלק תפקידים בין כמה אנשים. ג. אפשר גם להציע שאנשים שאין להם גישה לתוכנות גרפיות, יכינו את הריבוע בצורה של ציור או הדבקה וישלחו בדואר. אני רוצה להגיד לכם שאני ממש מתלהבת מהרעיון של אורות ומקווה שתהיה היענות ושהמארג ייצא לפועל. יום טוב.

shfiut

New member
אני בעד../images/Emo127.gif

אבל צריך לחשוב על אלו שאין להם יכולת "טכנית" ליצור (כמו עבדכם הנאמן, שאין לו מושג איך מפעילים תוכנת ציור פשוטה, ובטח שלא תוכנת עיצוב). יש לי הצעה לפיתוח הרעיון: בנוסף לבנייה העיצובית, לכתוב קטעים שמתחברים. אפשר לעשות את זה בזוגות- אחד מעצב והשני כותב, או משהו בסגנון. בקיצור- תחשבו על מי שעיקר כשרונו בכתיבה ולא בדברים אחרים...

OpyuM

New member
הממ...

נשמע נחמד אבל אני חייב לדרוש שאם הולכים על זה יש להוציא ולסנן כל מסר פוליטי כלשהו. כלומר שגם אנשי שמאל וגם אנשי ימין יוכלו להזדהות עם זה.

אורות

New member
יפה!

אני ממש שמחה לראות שהרעיון מוצא חן! ואיזה מסר יזדהו איתו ימין וגם שמאל? ההצעה היתה "שלום". איש איש יביע את רצונו בשלום בדרכו הוא. בלי ועדת ביקורת. יש לך רעיון/הצעה אחרים? ואני בהחלט חושבת שפריט במארג כזה יכול להכיל טקסט בלבד. לא חיבור שלם אלא כמה שנכנס בגודל שייקבע מהיבט העיצוב. למען הכותבים הלא מעצבים. ואין סיבה שלא יהיה פריט שיש בו רק גרפיקה ללא טקסט... העיקר - לבטא את הרצון בשלום

אורות

New member
בעקבות עקרבית:

סקר זוטא: המעוניינים ישתרשרו להם כאן, אולי...או שאיה תגדיר שרשור מיוחד. איה את פה?

איה@

New member
יוזמה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif ואני כאן.......

(סורי, אני בלחץ של עבודה......) כל הכבוד על הרעיון והיוזמה!! אני מציעה שנתחיל מקטן - ונבקש מכל בלוגר ליצור רבוע, ובעיקר להעביר את המסר אצלו באתר. את הריבועים נאסוף כאן בפורום - כל אחד יעלה את הרבוע שעיצב/יצר ואני ארכז אותם כאן במדור הגלריה של הפורום. זו תהיי ההתחלה - ומשם נמשיך בהתאם לפרסום ולהשתתפות. מה אתן אומרות? פרט טכני - צריך להגדיר את גודל הרבוע. בהצלחה
איה.

אורות

New member
ההצעה כבר התקבלה בברכה

תקבעי לנו גודל, איה? חישוב לפי מספר הריבועים המקסימלי שנכנס למסך בלי לאבד צורה? או קריטריון אחר לפי הבנתך..

שלינקה

New member
אם אפשר בבקשה...

קצת יותר לפרט מה המארג הזה כולל, מה הוא רוצה להיות, ומה נדרש מהמשתתפים בו. תודה!

אורות

New member
מקשרת אותך שוב לראשית הדברים

וליתר פרוט של הקטע הזה - אני לפחות התכוונתי שהמארג יבטא את הרצונות של ה"אורגים" בעתיד טוב יותר - וזאת לאור ה"מצב" המXXXX שלנו.

שלינקה

New member
אורות, קראתי את הדברים אצלך

מיד כשROM הביאה את הקישור, ובכל זאת - כנראה שאני קשת הבנה... מבקשת שתסבירי קצת כאן. אפשר?

אורות

New member
ודאי יקירתי, בשמחה!

מצאתי בשיטוטי את האתר הזה. אם תיכנסי לשם, תראי הרבה ריבועים מחוברים זה לזה כמעין מארג, שטיח. כל ריבוע הוא קישור לאתר של אשה כלשהי. המכנה המשותף לכל האתרים הוא - היותם אתרים של נשים "פנומנליות", על פי בעלת רעיון המארג הזה. מעין הפגנת נוכחות וכוח של כל הנשים בעלות האתרים. אימצתי את רעיון המארג והצעתי להשתמש בו לצרכים ישראליים עכשוויים: הנושא של המארג: הבעת רצון בעתיד טוב יותר מן ההווה הדפוק שלנו . כלכלי/פוליטי/חברתי - כל אחד מוזמן לעצב ולכתוב רבוע כזה, שבו יביע בדרכו ועל פי טעמו, את רצונו בהקשר זה. מישהו, נגיד איה, יאסוף את הריבועים האלה, ואני מקווה שיהיו המונים כאלה, ויצרף אותם למארג. נוכל להפיץ את שמעו ברבים, נוכל אולי להפיק הדפסת ענק של מארג כזה, שיהיה ביטוי דיגיטלי לאכפתיות המוני הרשת מהנעשה כאן אצלנו בישראל. הפגנה דיגיטלית כזו למען העתיד. במקום ללכת לכיכר - נעשה זאת כאן! וכל אחד מוזמן לתרום לפיתוח הרעיון , להפצתו בכל דרך אפשרית. פה דמוקרטיה, אין בעלות, ואי אפשר לדעת לאן זה יתפתח, אם בכלל. ואם לא כנראה שלא מגיע לנו עדיין.

איה@

New member
גודל המארג ../images/Emo26.gif

כדי להכניס כמה שיותר רבועים בעמוד אחד - אני מציעה שגודל הרבוע יהיה 200 על 200 פיקסלים ב-72 dpi (רזולוציה) כמו הרבוע שהכנתי (על רגל אחת) כאן לדוגמא ובמקביל - כל אחד יעצב את המארג שלו גם בגדול - כלומר בלחיצה על הרבוע הקטן - יהיה קישור ליצירה הגדולה. מה אתם אומרים??
איה.

xslf

New member
אממ... עמוד אחד?

באיזו רזולוציה? באיזה גודל חלון? הרי עמוד זה מושג שלא ממש תופס לתצוגת מחשב...

אסף כץ

New member
כשחושבים על זה, זה כמעט אותו רעיון

שהעלתי לפורום מקודם, רק שאני קראתי לו "מומנטו" אם כך, אשמח לעזור לכם בעיצוב, הייתי עוזור גם בקוד אבל כבר יש לי סיוטים מכל השורות שכתבתי לאתר שלי. אם את מעוניינת, תודיעי לי. תודה!

אסף כץ

New member
כשחושבים על זה, זה כמעט אותו רעיון

שהעלתי לפורום מקודם, רק שאני קראתי לו "מומנטו" אם כך, אשמח לעזור לכם בעיצוב, הייתי עוזור גם בקוד אבל כבר יש לי סיוטים מכל השורות שכתבתי לאתר שלי. אם את מעוניינת, תודיעי לי. תודה!

למעלה