איזהו האנדרואיד הקרוב ביותר לפאלם המיתולוגי?

תָּמִיר

New member
איזהו האנדרואיד הקרוב ביותר לפאלם המיתולוגי?

שאלתי בסלולרי והציעו לי לשאול גם כאן.. הסבר למינוח "הפאלם המיתולוגי": -------------------------------------- ובכן, לפאלם (האחרון שלי היה ה-Vx) יכולת להוריד תוכניות שונות ומשונות. תוכניות ניהול מועדי נסיעות לחו"ל כולל שעון מעורר לוקאלי, אמולטורים למחשבונים ייעודיים שונים (לדוגמא HP 12c), תוכנת יומן משוכללת דוגמת DataBK5, תוכנת משימות, תוכנת "פתקים", ערימות של משחקים, תוכנות גרפיקה לציור (באמצעות העט סטיילוס) כגון BugME, תוכנות dataBase לניהול מלאי ולקוחות, תוכנות לניהול השאלות כמו IOU, תוכנת ניהול קניות דוגמת HandyShopper, תוכנת ליסטר לניהול רשימות, תוכנת שלט אוניברסלית המסוגלת ללמוד ולחקות כל שלט אינפרא שיש בבית (OmniRemote), תוסף ליומן שמאפשר לציין ולקבל תזכורות שנתיות על ימי פטירה (יורצייט), תוכנות ניהול ימי הולדת/ נישואין עם תזכורות אינדיבידואליות המוכנסות אוטומטית ליומן וקופצות על פי הגדרה כמה ימים קודם למועד ועוד.. (אוףף, לא זוכר את כולן) בקיצור.. הוא היה "מחשב כף יד" ואני תוהה אם מכשירי האנדרואיד הסלולריים הללו גם מסוגלים לתת לי את "חוויית מחשב כף יד" כפי שהיתה לי בפאלם? תָּמִיר

SignedIncognito

New member
תראה אנדרואיד צומח במהירות

בחירת מכשיר היא כבר עסק אחר, שלא באמת ישנה לך(כו עוד אתה לוקח מכשיר חדש שמריץ מערכ הפעלה 2.1 ומעלה) אתה שואל על שימושיות....כלומר עם פונקציות. ליתר דיוק ה"אם יש APP לזה?" יש מעל 100 אלף תוכנות לאנדרואיד....עד היום לא קרה לי שחיפשתי משהו שהייתי צריך ולא מצאתי אני ממליץ לך לפני שאתה מתחיל לבחור מכשיר....כנס לאתר ANDROLIB http://www.androlib.com/android.developer.adlib-pwz.aspx ותחפש שם את התוכנות שאתה צריך(יש תמונות וביקורות)....ועל פי הכמות והאיכות שתמצא שם תוכל להחליט. האם יש באנדרואיד את מה שאתה מחפש.

למעלה