איזה ´קטעים הלכו היום בשיעור תאטרון

איזה ´קטעים הלכו היום בשיעור תאטרון

כל קבוצה קיבלה אביזר והיינו צריכים לבסס על זה הצגה קצרה. בכל מקרה הקבוצה שלי קיבלה מכחול ועשינו הצגה על בחורה בשם יעל - שזאת הייתה בהתחלה טלי אבל בסוף היא לא רצתה אז התחלפנו ואני הייתי יעל, בכל מקרה יעל היא ילדה ענייה שמחליטה לדגמן בעירום לצייר תמורת כסף, והארוס שלה לא יודע, וכאילו בסוף הוא תופס אותה מדגמנת בערום ותופס שוק! יצא לנו מזה יפה, המורה והתלמידים מזה התלהבו! וסוף סוף הצלחתי לסלק מעצמי את המבוכה של להופיע... כי בשיעורים הראשונים זה היה מזה לא נעים להופיע.. אבל עכשיו בסדר!

*STARSHINE

New member
את במגמת תיאטרון?? שיו! איזה כיף!

אני (אוי, פאדיחות)- הלכתי למגמת "תראה חמוד, זה שילוב כזה של ביולוגיה, כימיה, פיסיקה ומקצועות המחשב. מה? כן.. התלמידים שלנו היו מאד מרוצים..". אני נזכר בערגה בהצגות שהייתי עושה בתנ"ך בביצפר היסודי.. כמה כולם צחקו.. (פעם אחת הצגתי את אלוהים כ"אלבטרוס מלכותי".. כדאי לכם לא לשאול..). אפשר להתחלף איתך?

*STARSHINE

New member
אני בטוח/ה שזה ממכר.. אבל...!

מה אני? עז? מלוואח? מלכת אסתר? גם אני צריך קצת חופש נופש! הא..! שחר *כועס/ת*

*STARSHINE

New member
אני כבר אמרתי.. (חורק שיניים)...

שאני מהמין השלישי. להבא אני אבקש להיות יותר קשובה בשיעור. כן אורי, מה התשובה שלך? שחר.

*STARSHINE

New member
המין השלישי הוא יצור ימי שנוהג..

להשמיע צלילים מופלאים. כדי שאוכל לענות על השאלה אני אצטרך, ראשית, לדעת מה פירוש המושג "אנדרגנוס". אבקש להביא את זה לשיעור הבא.

*STARSHINE

New member
או. קיי.. אני אחזור אלייך בנושא..

הזה. אני אעשה בירור קטן עם עצמי.. מה יהיה עם הנוער של היום!?

*STARSHINE

New member
זהו שאף פעם לא טעמתי את זה..

שמעתי שזה טעים לאללה.. וגם פתיר.. WHAT MAT I DO?

טעים מאוד,

אני אשכנזייה, אבל חברה שלי לא, והייתבה אצלם מימונה והיא גררה אותי איתה, והדחפתי באותו ערב 6-7 מופלטות בחצי שעה!

*STARSHINE

New member
אולי כשהחברה שלך תגרור אותך..

למימונה, היא תגרור גם אותי בדרך? אמא? בבקשה? בבקשה, אמא? :)

*STARSHINE

New member
בעיה טכנית פעוטה. כמה כדורי מרץ..

ואני אטעפ מופלטה לראושנה בחיי...! אני כבר מתארגן.

*STARSHINE

New member
את יודעת, הדברים הרגילים: איפור,

ביגוד, הלבשה תחתונה... שחר.

למעלה