איזה אבקת כביסה לקנות לתינוק?

איזה אבקת כביסה לקנות לתינוק?

למרות שאני לא מביאה שום דבר הביתה לפני הלידה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות לפחות אבקת כביסה לתינוק, על מנת שאמא שלי תוכל לכבס את הדברים החדשים לפני יציאת מבית החולים. אז תכתבו לי בבקשה איזה אבקשת כביסה כדי לקנות, הרי יש מיליון סוגים תודה

nlanxner

New member
גם אנחנו

השתמשנו בתינוקלין וכל כך אהבנו אותו שעברנו להשתמש בו גם בכביסה שלנו...

מה זה תינוקליין? בכל סופר?

אנחנו בהתחלה השתמשנו במשהו טבעי לתינוקות, אבל הנוזל ממש לא ניקה ולא אהבתי את הריח של המרכך. עכשיו לי לנו ג'ל מקסימה של סנו- לתינוקות. ובדין בייבי. שניהם סבבה ואנחנו משתמשים איתם לכביסה של שלושתינו. אבל עכשיו אלך לחפש תינוקליין. (אם זה לא של פרוקטר אנד גמבל...)

שמעתי שהם עושים ניסויים....

בבעלי חיים, זה נכון (הכוונה לפרוקטר אנד גמבל????) אני מאמינה שזה גם של סנו למרות שאין לי כרגע כדי להיות בטוחה בזה, בידקי ותעדכני אותנו. אורית

פרוקטר אנד גמבל עושים ועוד איך

ויש להם אלף חברות בת ומותגים. הם לא נכנסים לביתינו הדל. סנו עושים ולא עושים. בעיה. כלומר עושים מה שהחוק מחייב. לחברות ישראליות יש פחות משאבים לניסויים ולכן יותר בטוח לסמוך עליהן. ובהזדמנות זו האתר של האגודה נגד ניסויים. או בעצם שניים. אחד בנגלית. אחד בעברית:http://www.isav.org.il/ בזמנו שעוד היה לי זמן הייתי מתנדבת קצת באגודה. תודה

אבקת כביסה

אני אולי אשמע קצת מוזרה אבל אני משתמשת באבקת כביסה ומרכך שאני מוצאת במבצע. בכלל לא עושה מזה עניין. גם את הבגדים של נטע אני מכבסת באבקת כביסה רגילה. הוא גדל מצויין ללא גירויים בעור וכיוצא באלו.

למעלה