איזה אוזניות יש לכם?

• פותח הנושא qmr
  • פורסם בתאריך

qmr

New member
איזה אוזניות יש לכם?

במקרה ועסקינן בנגני MP3, מדובר הרי בסאונד, וסאונד יוצא דרך האוזניות כך שהם פקטור חשוב ביותר בהשקעה בנגן... באיזה אוזניות אתם משתמשים? על אילו אוזניות אתם ממליצים? לי חשוב שהאוזניות יהיו חזקות (יחסית...), וכשאני אומר חזקות אני מתכוון שיוכלו לבטל טיפה רעשים חיצוניים (אוטובוס,רכבת תחתית,ריקשה וכו'), וגם איכותיות... תודה רבה!! איתי

אוזניות אטומות של KOSS

החיובי שבהם: הם אטומות! אפשר לשמוע בVOLUME נמוך והמוזיקה תשמע חזק. הבאסים איכותיים, וכאשר שמים אותם על האוזניים לא שומעים את העולם שבחוץ. כמו-כן הם נוחות ולא נופלות, אבל כמו לכל דבר חיובי יש גם צד שלילי: הצליל שהן מפיקות אינו מדהים באיכותו (נגן IRIVER כך שאין ויכוח על איכות הנגן), לא חד מספיק בשבילי. סך הכל, ציון 8 היתי נותן להם. והי לכולם! סתם קפצתי לביקור בפורום, אז נעים מאד.

omerr8

New member
לי יש אוזניות נתלות על האוזן

סוני MDR-Q55 אוזניות מצוינות ויפות (יותר ממה שנראה בתמונה).היו לי כבר אוזני סוני בתוך האוזן, ופחות אהבתי אותם.עלה לי 45$ בדיוטי פרי - 200 ש"ח. מומלץ.

R750-Girl

New member
שאלה מצויינת

התחלתי עם Sennheiser MX 500 ועכשיו אני עם Shure E2c - מאוד מרוצה מהן. אטומות למדי - ולא שומעים שום רעשים חיצוניים

נדב8

New member
וואיי

הם נורא יקרות... אני מחפש אוזניות טובות יותר מאלו שמקבלים עם הזן מיקרו אך לא עולות על 150 שקל, בינתיים אני עם אוזניות הסטוק של קריאטיב...

RoiRoi88

New member
לי יש את ה-Sony MDR-G74SL

אני ממש מרוצה מהם. הסאונד שלהן חזק מאוד, נקי מאוד, יש להם בסים חזקים והן נראות טוב... לדעתי. החוט רק מצד אחד, והוא בא בשני חלקים (חוט קצר מאוד, ומאריך), כשבקצה ובחיבור למאריך יש חיבור זהב. הן גם מתקפלות (אפשר להכניס לכיס). הבעיה היא המחיר הגבוה בארץ (330 שקל). זה ממש מעצבן שבארה"ב הן עולות 25 דולר... (אבל לא נורא.. אני הזמנתי אותן דרך MUSTOP מארה"ב, ויצא לי בערך 170 שקל עד הבית). ולסיכום, אני ממליץ עליהן מאוד!

RoiRoi88

New member
לא כל כך.. אם מזמינים מארה"ב

כמו שאני עשיתי, ושילמתי בסך הכל 170 שקל.

למעלה