איזה אוכל "סוחבים" לצעדה?

ayeletba

New member
איזה אוכל "סוחבים" לצעדה? ../images/Emo12.gif

רותם אבא שלה ואנוכי יוצאים בשבת לצעדה. וכמו שניתן היה לצפות ממקום העבודה שלי צריך להביא "אוכל מהבית" (ק#$%^&#ים שכמותם - יש גם מם צדיק ונון באמצע!!) . מה מביאים? אשמח לרעיונות מפורטים (למשל: ברור לי שסנדביץ´ אבל עם מה ואיך להכין). תודה.

mom&shaked

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif../images/Emo135.gif../images/Emo21.gif

הרבה הרבה הרבה מים (הכי חשוב לדעתי) מבחינת אוכל אני חושבת שכדאי להביא הרבה פירות, נישנושים כמו במבה, דובונים וכל מה שאוהבים אצלכם. מבחינת סנדביצ´ים אני חושבת שכדאי חלק מתוקים (ממרח שוקולד, ריבה) וחלק עם גבינה צהובה, גבינה לבנה, ביצה קשה, חומוס... כמובן שירקות בצד לא פחות חשוב. אפשר לפרוס עגבניות ומלפפונים ולשים בקופסא. אני אוהבת להכין יותר ממה שצריך בדרך כלל כי עדיף שיהיה יותר מאשר שיחסר. בתאבון וצעדה נעימה.

יערה+

New member
יותר מפורט מזה לא יכול להיות ../images/Emo45.gif

אולי בנוסף, והביא מיץ ממותק, זה נותן הרבה מרץ. צעדה נעימה לכולכם

mom&shaked

New member
אני באופן אישי מעדיפה מים

אבל אני בהחלט חושבת שבארועים מיוחדים צריך לצ´פר אותם במיץ ממותק או בדבר שאני הכי שונאת = קולה. אני בבית נותנת לשקד רק מים, אבל כשאוכלים בחוץ יש חגיגה כי אבא שלו "מת על קולה"...

יערה+

New member
מסכימה עם כל מילה,

גם אני בעד מים, וירין שותה כמעט רק מים, מלבד מיץ ביום שישי, בכל זאת זה יום קצת יותר מיוחד.

מירי,

New member
בורקסים בכלל..

גם תלוי לכמה זמן הצעדה.. במזג אויר של היום אפשר לקחת ´אפילו´ שניצלים בתוך הסדויץ (אצלנו די אוהבים את זה קר...) אנחנו גילינו שהם הכי אוהבים דברים קלים ´דווקא´ פרות ירקות בורקסים ונישנושים הלכו הכי טוב...

למעלה