איזה אומן תרצו שיופיע בחתונה שלכם

היתי רוצה את....

קודם כל לא היתי מתנגדת אם נינט היתה מופיעה בחתונה שלי....אבל אם אני לא טועה היא לא מופיעה באירועים כאלו... היתי בעד גם הראל סקעת,רק החיוך שלו יכול לעשות לי כיף.... בנוסף לא היתי מתנגדת לכפיר אפשטיין,קרן פלס,דנה. והכי היתי רוצה את ריהאנה בחתונה שלי...או את ג'סטין טימברלייק(בעצם היתי מתחתנת איתו אם כבר משו חחח) קיצור אלו אומנים שלא היתי מתנגדת שיופיעו בחתונה שלי.... מי שכן היתי מתנגדת זה את סבלימינל,קובי פרץ,זמרי הדיכאון למיניהם,וזמרי הראפ\היפהופ. הזמר ראפ\היפהופ היחיד שהיתי רוצה זה דנידין...כל השאר לא מתחבר לי בחתונה:S

אושRתי

New member
את השיר לפי האמן

כלומר אם נגיד יש את השיר שיר אהבה פשוט אז שאיה תבוא לשיר אותו אם יהיה אחרכך את השיר רחבת הריקודים שיהודית תעלה ותשיר וכך הלאה

ady18

Well-known member
עמיר בניון

הראל סקעת\קרן פלס\איה כורם\מירי מסיקה

איזה מזל שהייתה לי הנחה ענקית בחתונה .

על קובי פרץ ואייל גולן . עשו לי שמח ללא ספק אבל היה קצר .

לא אוהבת מזרחית..

אני לא יביא זמר מזרחית לחתונה שלי ולא לשום אירוע אחר...זה מיד הופך את האירוע לעצוב עוד בלי להתחיל אותו....

הדבר הכי שטותי ששמעתי בחיי .

זה שאת לא אוהבת מיזרחית זו זכותך . אבל מה הקשר לעצב .אצלי בחתונה לא ישבו לרגע שאייל וקובי סילסלו . ולגבי העצב אנשים עד היום אומרים לי שזו החתונה הכי שמחה שהם היו בה .

מה??

קודם כל דיברתי על איך זה יהפוך את האירוע שלי,זה יהפוך לי את האירוע לעצוב(טוב לא יודעת אם עצוב אבל לא שמח במיוחד)..אני אישית לא אוהבת אותם ...וזה יבאס אותי..לא דיברתי על זה שזה יהיה עצוב לאורחים...אמרתי שזה יהפוך את האירוע לעצוב מבלי להתחיל אותו בכלל....כנראה היתי צריכה לכתוב: "יהפוך לי"... בכל מקרה תמיד אני מדברת על דעה אישית ולא מכלילה....

../images/Emo99.gif

לא מכירה הרבה שירים של פרגי...מכירה רק אחד חח... את של ג'סטין וריהאנה מי לא מכיר? בין היחידים שיודעים לעשות מוזיקה כמו שצריך בכמה סיגנונות...

1mayush

New member
יוסי אזולאי ../images/Emo99.gif

האכויות קול שלו פשוט מדהימות
לא יודעת בינתיים על אחרים ..

hilali1

New member
אני לא ממש מכירה אותו אבל שמעתי שהוא מעולה

אמא שלי היתה בחתונה שהוא שר.

הראל סקעת... שר טוב

הוא היחיד שמתאים לשיר בחתונה לדעתי. השאר לא מי יודע מה מעניינים אותי

אמאאאלההה איזה עשיר