איזה אוספנים יהיו שם?

קיפי2000

New member
איזה אוספנים יהיו שם?

מעניין לדעת מי לוקח חלק בכנס... אם תוכל קצת לפרט האם יהיו מכירות גם? מה שמעניין אותי זה שעני יד וNETSUKE (פיסלונים סינים קטנים ) יש סיכוי שיהו שם כאלה? תודה,רוני

כוכה

New member
פסלונים סינים קטנים

ועוד המון פיצ´יפקעס, ואורות צבעוניים מרהיבים, ובובות נוסעות ובאות ומוסיקה סינית מונוטונית ונודלס עם ירקות וצ´יקן - הכל ב"פסטיבל האורות הסיני הגדול", מהערב במוזיאון ארץ-ישראל ברמת אביב. דוכנים כפיים לאספנים - מחירים די בשמיים. בהנאה!!!!!!!!!

כוכה

New member
הפסטיבל הוא מיצג למעשה

כמו תערוכה עם המון המון אורות יפהפיים וצבעוניים, וכל מיני במות מקושטות עם סיפורים סיניים עתיקים מומחזים כאילו עם בובות נעות לפי מוסיקה סינית. נורא חם שם בלל כמות האורות אבל כדאי מאד ללכת. במיוחד למי במתעניין בפולקלור סיני. למכירה יש המון פיצ´יפקעסף בובות קטנות בכל מיני פוזות, מחזיקי מפתחות, כל מיני שרוכים צבעוניים קשורים בצורות מעניינות, פנסים - אפשר כבר להכין לסוכה והכל בכסף די גדול..... תהנו

אגף סיני

משהו שהיה בפסטיבל יודע עם יש שם גם דברים שקשורים לסין הקומוניסטית? לא חשוב מה...יש לי גם אגף סיני באוסף הקומוניסטי שלי. לפני יומיים, כשחזרתי מהאוניברסיטה ראיתי משהו עם חולצה של הפלו- גונג או איך שלא כותבים את זה...מה שגרם לי לחשוב- "המממממ....בטח אין שם משהו קומוניסטי, זה לא כ"כ הולך ביחד..." בכל מקרה אשמח לדעת עם יש משהו- סיכות של מאו צה-טונג, חולצות, פוסטרים וכד´... תודה

למעלה