איזה אופי לדעתכם יש לסנופקין? מגיל קטן הייתי מאוהבת בו
כ כל הכינויים תפוסים2 New member 20/12/08 #6 פילוסוף כזה..בוגר אליל בנות שכמותו.. תמיד רציתי להתחתן איתו..
C cockta New member 21/12/08 #7 תמיד חשבתי שהוא בוגר שכזה.. כי מומין תמיד היה רץ אליו עם בעיות והוא תמיד היה עונה לו ברוגע ובשקט תשובה חכמה שכזאת, כמו שכבר אמרו לפני- הוא בהחלט ציני ואדיש. ראר.. הוא סקסי
תמיד חשבתי שהוא בוגר שכזה.. כי מומין תמיד היה רץ אליו עם בעיות והוא תמיד היה עונה לו ברוגע ובשקט תשובה חכמה שכזאת, כמו שכבר אמרו לפני- הוא בהחלט ציני ואדיש. ראר.. הוא סקסי
C cockta New member 24/12/08 #9 לגמרי! הוא נדבק אל סנופקין. סנופקין יותר מדי קול ואפל בשביל מומין הזה D:
C cockta New member 27/12/08 #12 הממ.. סנופקין מסתורי, והוא חכם. הוא אף פעם לא הסכים לקחת את מומין איתו למסעות ותמיד היתה לי תחושה שהוא מסתיר משהו. בגלל זה הוא מרגיש לי אפל.. בכללי, זה לא כאילו שיש לי קווים מנחים לעיניין "האפל" אני פשוט מרגישה את זה.
הממ.. סנופקין מסתורי, והוא חכם. הוא אף פעם לא הסכים לקחת את מומין איתו למסעות ותמיד היתה לי תחושה שהוא מסתיר משהו. בגלל זה הוא מרגיש לי אפל.. בכללי, זה לא כאילו שיש לי קווים מנחים לעיניין "האפל" אני פשוט מרגישה את זה.
ע עינבי ארנבי 1 New member 11/1/09 #15 חלמן.. ../images/Emo199.gif../images/Emo108.gif בתור מישוה שחולם חלומות על המומינים חח אנשים עדיין חושבים ככה?
חלמן.. ../images/Emo199.gif../images/Emo108.gif בתור מישוה שחולם חלומות על המומינים חח אנשים עדיין חושבים ככה?