אמא של דפנה
New member
איזה אושר הגעתי לפסגת השיא כל כך מהר
סוף סוף אני מאוזנת.
הרופא היה מרוצה מאוד וגם אחות הסוכר.
נכון אני עדיין לא ב-80 אבל כולם מרוצים ממני.
הכי נמוך עד כה היה 111.
וגם ירדתי קצת במשקל וכבר מתחילים לראות.
ואני סיימתי את פרק הלימודים באוכל.
היום חרשתי על המדף על אגודת אייל בסופר אצלנו.
כמה דברים הכנסתי הביתה.
טעמתי את המיונז והוא נהדר. (נשאר רק לבדוק כמה מותר לי ביום - השתמשתי היום ב-3/4 כף או פחות מזה - מריחה מאוד דקיקה) היה טעים מאוד.
יחד איתו קניתי פסטרמה ואני אפילו לומדת לספור פחממות בסופר תוך כדי הקניה. ממש מסתכלת היטב על כל פריט כי לא מספיק שהוא כתוב חופשי משומן וסוכר.
ותודה שעזרתם וליוותם אותי עד עכשיו.
מבטיחה לא להעלם.
מה שכן הרופא העלה לי את האינסולין אבל בהדרגה רוצה גם להוריד לי את הכדור שאני לוקחת לאוכל אז עוד 3 חודשים נראה אם הוא באמת מוריד לי אותו
ואני נשארת רק על האינסולין.
והוא גם הרשה לי לשחק באינסולין להוריד ולהעלות עד 14 ולבדוק מה טוב לי יותר ואם צריך להוסיף עוד בהדרגה כל כמה ימים.
אז כמו שאומרים ימים יגידו.
סוף סוף אני מאוזנת.
הרופא היה מרוצה מאוד וגם אחות הסוכר.
נכון אני עדיין לא ב-80 אבל כולם מרוצים ממני.
הכי נמוך עד כה היה 111.
וגם ירדתי קצת במשקל וכבר מתחילים לראות.
ואני סיימתי את פרק הלימודים באוכל.
היום חרשתי על המדף על אגודת אייל בסופר אצלנו.
כמה דברים הכנסתי הביתה.
טעמתי את המיונז והוא נהדר. (נשאר רק לבדוק כמה מותר לי ביום - השתמשתי היום ב-3/4 כף או פחות מזה - מריחה מאוד דקיקה) היה טעים מאוד.
יחד איתו קניתי פסטרמה ואני אפילו לומדת לספור פחממות בסופר תוך כדי הקניה. ממש מסתכלת היטב על כל פריט כי לא מספיק שהוא כתוב חופשי משומן וסוכר.
ותודה שעזרתם וליוותם אותי עד עכשיו.
מבטיחה לא להעלם.
מה שכן הרופא העלה לי את האינסולין אבל בהדרגה רוצה גם להוריד לי את הכדור שאני לוקחת לאוכל אז עוד 3 חודשים נראה אם הוא באמת מוריד לי אותו
ואני נשארת רק על האינסולין.
והוא גם הרשה לי לשחק באינסולין להוריד ולהעלות עד 14 ולבדוק מה טוב לי יותר ואם צריך להוסיף עוד בהדרגה כל כמה ימים.
אז כמו שאומרים ימים יגידו.