איזה אזור בבית/פינה אתם הכי אוהבים אצלכם

Master Stav

New member
המטבח ......./images/Emo71.gif

שם אני יכול הכין לכל אחד מה שהוא אוהב במדוייק .... בישול עבורי הוא סוד של נתינה אינטימית ונוגע בי במקום מאד ...ובכן אישי .

hag70

New member
אצלנו השאלה היא תאורטית בלבד../images/Emo3.gif

כי אין לנו יותר מדי חדרים/פינות בבית
. אני מתאר לעצמי שהמטבח. כי כל האקשן נמצא שם.

MrCheff

New member
גם אני

בעיקר במטבח..
אבל גם על הכורסא בחדר של הקטנה, בזמן ההאכלת הלילה שלה ששקט מסביב ויש רק אור קלוש ממנורה קטנה...

akavishon

New member
לי אין איזור מיוחד אהוב

זה תלוי במצב רוח ובעונה... בקיץ אני אוהב את הדק עץ בגינה. לשבת אחר הצהרים על כוס קפה בזמן שהילדים משחקים בגינה. בחורף, זה יכול להיות הכורסה על יד הקמין, עם ספר טוב אבל המטבח, זה המקום שאליו אני אלך להירגע. בישול אצלי זה סוג של תרפיה, בעיקר כשאני צריך לארח כמות גדולה של אנשים, דווקא הלחץ הזה, שלהספיק את הכל הזמן וברמה גבוהה, מצליח להרגיע אותי.

אצלי זו פינת האוכל - מרווחת, שולחן גדול

וכיסאות מעץ,נוף ירוק מתוך חלון הכי גדול בבית. הכי כיף לשבת שם כשיורד גשם.

rubber duck

New member
הדירה הנוכחית היא לא ממש אהבת חיי

אבל אם כבר מקום בבית אז המטבח שרון

AlonPe

New member
אהבתי ת'שאלה! ../images/Emo13.gif

בבית החדש (שהוא עדיין עלהנייר, אבל משבוע הבא, כאמור, יתחיל לרקום בטון אבן ברזל...) תכננתי לעצמי פינה שלי!

טלטוש

New member
בבית שבניתי וכל פינה בו היא פרי תכנוני אבל

אני לעולם לא אגור בו? - אני אוהבת הכל. הכל שם במידה הנכונה ובמקום על פי תפיסתי. למרות הפשרות שעשינו בבניה. בבית שבו אני גרה היום וכנראה אגור עוד המון שנים בשכירות, אני לא אוהבת שום פינה. אפילו המרפסת שהיא הדבר הכי טוב בבית הזה, הפכה להיות מחסן... בקיץ אני אולי אחזיר לה את נעוריה

חנול

New member
חדר השינה שלנו

כי ישנים שם... סה"כ אני לא מתה על הבית הזה, כי אנחנו שוכרים אותו, והוא מתוכנן די גרוע (כולל מדרגות ר בות לילדים).

למעלה