איזה אירוע היה!!

METAL MARIO

New member
איזה אירוע היה!!

הדבר הכי טוב שראיתי מימי,שמישהו פה ייתן סיקור ראוי על האירוע. הכי כיף היה שכולנו עלינו על הזירה כשעומרי בללי(מפ"ת=אחד משלנו) ניצח את רויף המניאק.

Israeli Hero

New member
תודה לכולם שחתמו על העצומה

כן היה הארוע הכי טוב שהייתי בו של ה IPWA. האוירה בקהל היתה כמו האוירה במכת מדינה, אבל הקרבות היו הרבה יותר טובים מבמכת מדינה. אחלה מאמץ מצד המתאבקים שהשתתפו. כל הכבוד.

berger74

New member
שאלה אליך

הגעתי מאוחר יחסית (7 וחצי) ולא ראיתי אותכם. לכן לא יכלתי לחתום,השאלה שלי היא האם יש מספיק חתימות? אני יכול לחתום דרך האינטרנט (נשלח לך פרטים בפרטי)?

Alon316

New member
כנראה שכן

אנחנו כנראה נפרסם אפשרות לחתימה דרך האינטרנט. עידכונים יהיו בהמשך.

METAL MARIO

New member
אני עדיין זוכר חלק חשוב מהאירוע

כשכולנו צעקנו "גרי סאקס"! מישהו ראה את ההורים של עומרי בללי,איך אמא שלו הייתה לחוצה..... ראיתי את אלון וטל באירוע.

tatan48

New member
היה אירוע מדהים

כל הקרבות היו ברמה גבוהה וכללו הרבה אלמנטים (במיוחד אהבתי את השימוש ב"וודקה" בקרב בין יבגני לכריס) גם השופטים היו מצוינים ובמיוחד אלכס, הקהל תרם לאווירה המחשמלת וחלק ממנו הפגין כשרון היאבקות רציני (מי עשה את הפרוגספלאש?? תדבר עם גרי) אבל העיקר כל הכבוד לעומרי שנתן קרב מצוין נגד בר וקרב אדיר בגמר. מקווה לראות אותך מככב בעונה השנייה של מכת מדינה

EDGE1

New member
על הרצפה?

זה חבר שלי,זה היה די אידיוטי לבצע את זה שם, אבל זה לא מזיז לו. והוא ירשם כשהאימונים יחזרו.

Israeli Hero

New member
הודעה חשובה לכל מי שלא הגיע לארוע

כל מי שלא היה בארוע ולא היתה לו הזדמנות לחתום על העצומה של "מכת מדינה - עונה שניה", אני מאוד מבקש שתמלאו את העצומה בלינק המצורף. זה מאוד מאוד חשוב לעתיד התכנית. אין חובה למלא את כל השדות בטופס העצומה, אבל כמובן שכמה שיותר פרטים יגרמו לעצומה להיראות הרבה יותר מכובדת ואמיתית. אני מאוד מבקש למלא פרטים אמיתיים בלבד. אנחנו מעדיפים עצומה קטנה ואיכותית מאשר עצומה דגושה ומלאה בפיברוקים. אני מבקש מאלו שהיו מעורבים בפרויקט של מכת מדינה שלא לחתום על העצומה. תודה רבה לכם ושיהיה לכולנו בהצלחה! מי שכבר הספיק לחתום על העצומה בארוע של הIPWA, אין טעם למלאות שוב. נ.ב. תודה רבה לנדב TREMBLING על שבנה את אתר העצומה.

למעלה