איזה אכזבה

tiNker2

New member
איזה אכזבה

אתם לא מבינים איך בניתי על ההופעה הזאת כבר כמה שבועות טובים (או ליתר דיוק מהרגע שנודע לי עליה), ולצערי הרב בום נהייתי חולה... איזה כיף... נו אז ספרו... מי היה מה היה איך היה תמונות משהו.... ואני מחכה להופעה הבאה בירושלים! (אני מקווה שבקרוב)... אני מבטיחה לא להיות חולה עד אז...

היה עצום ברמות

חם ומחמם הפתיעו אותי, לא באתי לשמוע להקה חדשה, לא היה לי כוח לזה, אבל הם היו מעולים, הם פוצצו את הבמה לגמרי, בייחוד המחלקת נשיפה שלהם ובייחוד החלילנית שהייתה ללא ספק ה-שוס של ההופעה. קולולוש כמובן נתנו את הלב, מלא סולואים, רוב השירים המוכרים (אהממממממממממ some place?????????????? עד שכבר מבקשים את זה אתם ככה לא מסכימים? וזה עוד היה בפלייליסט...) בסוף השילוב בין 2 הלהקות היה מדהים, איזה ביצוע עצום למיינד אנד סול, וכמובן בסוף הגירסא החדשה של פייט רבל סאן: get up stand up על בוב מארלי, יצא ענק!!!!! כשיצאתי רציתי לקנות את החולצה של קולולוש אבל בסוף שיניתי את התוכניות והצטיידתי באלבום של חם ומחמם, אחרי ההופעה הזו לא היה סיכוי שאני יוצא בלי לשמוע אותם שוב (אבל הכי חשוב, יש להם שיר על מבשרת! אימפריה!!!). היה ענק, היה אימפריה היה עצום!

למעלה