איזה אלבום אתם ממליצים לקנות?

• פותח הנושא holo
  • פורסם בתאריך

holo

New member
איזה אלבום אתם ממליצים לקנות?

קניתי לא מזמן של החומה..וואי זאת הרגשה טובה שיש לי דיסק מקורי משלי ועוד של להקה אהובה עלי
מה האלבום הבא שכדאי לי לקנות?

NIR Y

New member
דארק סייד בדולבי דיגיטל

אם יש לך מערכת קולנוע בבית זה סוף !!!

edlessme

New member
אני חושב שפייפר וסוסרפול

מוקדמים מידי בשביל מישהוא שרק עכשיו קנה את החומה... עדיף את אנימלס או וויש יו וור היר... הרבה יותר קל לעיכול...

holo

New member
אממ..לא קשור

יש הרבה שירים במחשב פשוט אני רוצה לקנות.

itaikuskus

New member
זו בדיוק הבעיה

אני לא כותב אותם סתם נכון.... אני לא חושב שמישהו שבאמת אוהב מוסיקה יחפש בהכרח את ה"קל לעיכול" wish ו-dark side באמת מצוינים...אין ספק בכך אבל הכי בנאלי שמישהו יתחיל מהם כמו שהכי בנאלי משרשור קודם שתגידו לזה שפתח את השרשור לעשות קאבר ל comfortably numb,wish you were here או כל השירים האלה שכל אחד לומד לנגן בטיולים של הצופים (חוץ מהסולו של CN כמובן) במקום להגיד לו לעשות איזה EMILY או אפילו NILE SONG שאמנם פחות מוכרים אבל לפחות הוא לא יהיה "עוד אחד שעשה קאבר לשיר המפורסם ההוא"... קיצר אני לא חושב ש"קל לעיכול" זה טיעון מספיק חזק

edlessme

New member
תשמע.. אני לא מכיר את holo...

אבל הוא אמר שזה הדיסק המקורי הראשון שלו שלהם.. לכן הנחתי שהוא "מתחיל" בפינק פלויד (ביטוי מתנשא... ואני מתנצל מראש...). אני יודע שאם היית נותן לי איזה אומג'ומה או פייפר או אפילו את סוסרפול אולי (למרות שקורפורל קלג ענקקקקק...) לא הייתי מתחבר אליהם כל כך ואולי הייתי קצת זונח את פינק פלויד.... סתם בגלל שאי אפשר פשוט ישר לקפוץ מהחומה לפייפר.. זה שני עולמות נפרדים... צריך קודם כל לדעתי לעבור דרך היותר קלים לעיכול בכדי להכיר את הלהקה יותר לעומק... ללמוד לסמוך עליהם... ואז ללכת אחורה בזמן... ובקשר לשיר של הפורום.. פה אני מניח שאתה אולי צודק... אני מניח שרובנו מכירים מספיק שירים שלהם...

brotos

New member
holo הוא גאון! ../images/Emo46.gif

הוא יכול לשמוע הכל, תאמינו לי, לא דיברתי איתו אפילו פעם אחת בחיים שלי. ובאמת, שהתדיינו על איזה שיר פורום אנחנו הולכים, אז אמרתי ש-בלהבלהבלה או בקיצור: וויש יו וור היר כבר לא שולת!!!1. ועכשיו, משהו ממש לא קשור לפורום, אבל מצחיק לישו: כתבתי איזה משהו בפורום רוק, ובתגובה אחד כתב לי שהוא אוהב אותי. אני נשמע כמו הומו? בבקשה, רק את האמת. בקומונה ביקרתם? יש שם סיפור שאני כתבתי. למרות זאת, אתם מוזמנים לבוא.

אלו באמת שתי גישות שונות

אך לגיטימיות באותה מידה: האם להמליץ על דברים הנשמעים דומה למה שכבר מוכר, או דווקא לדברים השונים, על מנת לחדש ולהכיר לשומעים צדדים אחרים של האמנ(ים). אני בד"כ נוטה דווקא לגישה הראשונה, וזאת מהטעם שנתן edlessme: מי שלא מכירים טוב את האמן, עלולים "לברוח" אם ישמעו משהו מאוד שונה ממה שמוכר ואהוב עליהם, ולכן עדיף ללכת צעד-צעד. אבל, כאמור, זה לא הכרחי. גם הגישה השניה טובה.

זה פרוייקט של פינוקיו/האלבטרוס

והוא זה שבידו התשובות. ראיתי שהעלית טופיק על זה שלשום - זה נמצא כמה שרשורים למטה, מחכה לתגובה. אני מקווה שהעניין יתקדם.

holo

New member
מה בדיוק אתם לא מבינים?

שמעתי את כל אומה גומה במחשב כמה שירים מפייפר ועוד שירים משאר הדיסקים פשוט אף פעם לא קניתי דיסק מקורי כי אף פעם לא קרה לי שהערצתי להקה ברצינות כזאת, אז שהחלטתי לקנות דיסק החלטתי לקנות של החומה כי זה מה שרציתי.

holo

New member
משהו בקשר לשמיעת המוזיקה

שמעתי הרגע שיר שלהם והתרכזתי במשהו אחר, זה סתם הרס את כל השמיעה של השיר, למשל אם אני שומע את השיר שלהם ומתרכז רק בשיר אני הרבה יותר נהנה.. זה קורה רק לי?

rainbow demon

New member
אבל זה די בעיה לפעמים

למשל - כשנוהגים:) קשה לי לשמוע את אקוס או צלוחית הסודות ולהתרכז רק בנהיגה.

בינג

New member
חח צודק

אני שונא את זה שאני שומע אלבום, ואז אני רק ל"שניה" בודק אימיילים במחשב, ואז שאני חוזר לדיסק אני כבר לא יודע מה קורה שם בדיוק בדיוק...

למעלה