איזה אלבומים יש לכם בבית

NIR Y

New member
איזה אלבומים יש לכם בבית

חשבתי לעשות שרשור שכל אחד ירשום איזה אלבומים יש לו איזה אהוב עליו במיוחד, ולמה ? באיזה סדר הוא קנה אותם, ולמה ? וסתם כל מה שיש לו לומר על אוסף הדיסקים שלו

NIR Y

New member
שלי

יש לי את דארק סייד, וויש יו וור הייר, החומה, אנימלס, ופייפר. אמ אני מת על כולם, אבל הכי אני אוהב את דארק סייד, אין לי משהו מיוחד להגיד עליהם. השניים הראשונים ששמעתי היו לי כבר בבית שהם "דארק סייד" ו"וויש יו", אחרי זה קניתי אתת החומה אני כבר לא זוכר למה דווקא אותו, ואחרי זה סתם מה שיתחשק לי לקנות כשהיתי בחנות דיסקים.

holo

New member
אני

שלשום קניתי את הצד האפל ואת אבי רואד של הביטלס, נדלקתי על הדיסק הזה, הוא פשוט אדיר!!!! יש לי(לפי הסדר): החומה אמא לב אטום הלוואי והיית כאן הצד האפל

FloyDviR

New member
אוסף הפינק פלויד שלי...

[מקוריים בלבד] אז הצלחתי לאסוף את כל האלבומים מהתקופה שאני הכי אוהב של הלהקה, האלבומים של שנות ה70. מה לעשות, את של שנות ה60 המאוחרות (השנים הראשונות של הלהקה) וואלה לא מתחבר ממש... ולשנות 80+ בכלל לא חוץ מאשר לאלבום אולפן האחרון שהוא בין היפים ! אז זה הסדר שבו הם מופיעים לי על המדף (כרונולוגי): אמא לב אטום, מדל, Obscured by Clouds, דארק סייד, וויש, אנימולס והחומה... חוץ מאלה יש לי גם את האוסף אקוס...

רותם ע

New member
הממ

יש "לי": wish you were here the wall dark side of the moon animals meddle the division bell ודיסק כפול של הופעה שלהם. אפשר לומר שהכי אהוב עלי זה WYWH. בעניין סדר הקנייה, אין לי מושג, כי זה אפילו לא נחשב אוסף שלי.. למרות שאני שומעת מלא, אחי הוא זה שקנה את כל הדיסקים, ובעצם חשף אותי לפינק פלויד.

NIR Y

New member
תנסה עוד פעם

לי לקח הרבה זמן לאהוב אותו, אני באמת חושב שכדאי לך לנסות עוד פעם. (אני היחיד שקורה לו שהוא שולח הודעה וזה לא עושה כלום ?)

afon

New member
אצלי

רשימת האלבומים על פי קניה: -wish נקנה כמעט על ריק, לא ידעתי אז מי זאת הלהקה הזאת. -אמא לב אטום- אחרי ששמעתי את היצירה המרכזית רצתי לקנות את הדיסק -אנימלס- אחותי הקטנה קנתה לי :) חינוך מבית טוב! כפרות עליה... התכנון לקנות בזמן הקרוב את צלוחית מלאה בסודות חוץ מזה ששמעתי את רוב החומרים שלהם, יחי האינטרנט. והכוונה עכשיו זה לקנות לאט לאט את כל הדיסקים, חבל שיש רשיון שצריך לממן האהוב... בהחלט אמא לב אטום, לא מושלם כמו "wish" לא מרתק כמו אנימלס, אבל פשוט אלבום נהדר!

One Echoe

New member
אוקי...ככה.

בבית יש לי 3 אלבומים. DSOTM-זה אלבום שאח שלי קנה לפני בערך חצי שנה-שנה... עוד לפני שהכרתי את הלהקה... ואז גילינו שיש את האלבום לאח שלי הגדול כבר כמה שנים והחזרנו לחנות :) WYWH-עוד אלבום שאח שלי קנה... MEDDLE-אלבום שאח שלי קנה לי מאילת :) האהוב עלי במיוחד מהשלושה האלה הוא כמובן וויש יו וואר היר... אין לי מילים מה אני מרגיש כשאני שומע את היצירה הזאת :) אולי זה גם האלבום האהוב עלי ביותר... בעתיד אני מתכנן לקנות את החומה, ואז לחזור לשורשים של הלהקה ולקנות את החלילן...ועם הזמן לקנות את כל האלבומים!

האוסף שלי כולל:

פייפר- לא ממש מתחבר, אבל עדיין מעניין. אטום הארט מאד'ר- מעולה. מדל- אקסלנט! דארק סייד- קלאסיקה שמדברת בעד עצמה. וויש יו- מרגש! אנימלס- אלבום רוק שלא מוערך מספיק בקרבנו הפלוידיסטים, ולא מוערך כמעט בכלל בקרב חובבי הרוק בכלל, והפרוג רוק בפרט. זו דעתי. החומה- יצירת הרוק החשובה בכל הזמנים לדעתי. פולס- סאונד מאוד חי, תענוג לאוזניים, אם כי גילמור כבר זקן מדי בכדי לשיר, ומייסון בשביל לתופף. נחמד מאוד! DVD- live at pompeii , מדהים! מרגש! מרטיט! ומבאס גם יחד שאף אחד מהחברים שלך לא מבין במוסיקה ואפשר לראות את זה ביחד איתו
. DVD- the wall in berlin, מיוחד, יש קטעים משעממים קצת, משמעותי לתאריך הספצפי ההוא. הפקה אדירה, מופת למופעי הרוק! DVD- the making of dark side of the moon, מאוד מעניין לשמוע את דברי חברי הלהקה 30 שנה אחרי, ולראות איך נולד האלבום הההוא. DVD- the wall, הסרט. גם, חובה בכל בית. מאוד מבלבל ומתעתע לגבי נושא הסרט. הרבה מאוד פירושים ואינטרפטציות לעניין.

JimiH

New member
שלי (וכולם מקוריים)

The Piper At THe Gates Of Dawn The Final Cut (אם אפשר לומר של פינק פלויד
) Meddle Animals The Wall The Division Bell Delicate Sound Of Thunder A Collection Of Great Love Songs (של אבא) Dark Side of The Moon (בתקליט) Wish You Were Here (גם בתקליט) ואת הסרט "החומה" וגם את "החומה בברלין של רוג'ר ווטרס"

יש לי רק אחד מקורי,

דארק סייד אוף דה מון, שנת 73, הוצאה ישראלית, יש שגיאות כתיב על האריזה. זה פחות או יותר פריט אספנים, אבל אחרי ששמעתי ת' דיסק בפטיפון היום בערך פעמיים, אני לא חושב שאפשר למכור אותו בשום מכיר. בכל אופן, אני רוצה לקנות את Meddle ו Ummagumma כשיהיה לי תקציב. אני קונה בערך דיסק לחודש, וכרגע אני חוסך לקנייה באמזון מרוכזת, אז אין :(

Shakty

New member
את כל האלבומים עד FINAL CUT

פלוס עשרות בוטלגים וכמה בוטלגים מאוד מאוד נדירים בתקליטים (סדרות ממוספרות) אוסף בוטלגים שנקרא Pink Floyd - A Tree Full of Secrets שכולל 18 דיסקים מאוד מקיפים של RARITIES. כל ה DVD שיצאו (כולל הסרטים LE VALLEE MORE ZABRISKIE) הופעות חיות בוידאו: Earls Court Exhibition Hall, Earls Court, London, England מ 73 San Francisco KQED TV, April 1970 The Holland Pop Festival 70, Kralingse Bos, Rotterdam, Holland Pink Floyd - The Wall Live Nassau Coliseum Feb 27 1980 The Hollywood Bowl, Hollywood, Los Angeles, California, USA 22.09.72 Live Atom Heart Mother Tour 1970 Japan כמעט כל הופעות הטלוויזיה שלהם. כל הקליפים שלהם למעט VEGTABLE MAN.

flowerboy69

New member
אגב...

tree...הוא אוסף מאוד מומלץ הוא לא ממש בוטלוג אלא מן אוסף לא הכי רישמי של שירים מכל התקופות והאלבומים כולל סולו.

Shakty

New member
למה אתה אומר בוטלוג - זה בוטלג

bootleg זה מושג מתקופת היובש בארה"ב שמשמעו הברחה בלתי חוקית של אלכוהול : bootlegging

למעלה