איזה אמפולות כדאי לרכוש?

CapitanMorgan

New member
איזה אמפולות כדאי לרכוש?

החתולה אצלי כבר כחודשים והתחילו להופיע אצלה פרעושים או שזה קרציות.
איך זה קורה אם היא לא יוצאת החוצה?

ראיתי שיש מספר חברות איזה עדיף לרכוש?
כמו כן אחרי ששמים לה את האמפולה הפרעושים שנופלים מתים או חיים?

ארמורגם

New member
תשובה

גם חתולים שלא יוצאים מהבית חשופים לפרעושים, שמגיעים מלמטה דרך בני האדם שנכנסים לבית. הפרעושים פשוט קופצים ונתפסים בבגדים שלנו, ואז עוברים לחתולים שבבית.
&nbsp
לגבי אמפולות, לא שמעתי על אקטיביל שהוטרינר בקישור שמעלי המליץ, ייתכן שהוא היבואן שלהם בארץ ולכן בעל אינטרס. הוא טוען שהמוצר ירוק אך לא מצאתי אזכור לכך באתר הרשמי של היצרן. בכל זאת מטרת המוצר היא להרוג בעלי חיים (פרעושים וכו'), כלומר הוא רעיל לפחות להם, ולא יכול להיות מוגדר "ירוק". בכלל בישראל התקן לא מכיר בשום מוצר הדברה "ירוק".
&nbsp
ההמלצה השניה שלו, אדבוקט, דווקא טובה. המלצה שלי, לא פחות טובה ואולי אף יותר היא Revolution.
&nbsp
בכל מקרה, בשום פנים ואופן אסור להשתמש באמפולה שמיועדת לכלבים כי לפחות בחלק מהן מצוי חומר רעיל לחתולים (בחלקם הוא לא קיים, ואז באמת אפשר לשתף).
&nbsp
&nbsp

meedas

New member
אני מרוצה מפרונטליין

אחרי כמה שנים שהן לא עבדו כל כך טוב ו"רעיתי בשדות זרים", שנה שעברה חזרתי אליהן והן עובדות יופי על החבורה שלי (בדגש על החתולים. לכלבים אני שמה חומר אחר)

אמפולות לפרעושים

גם חתולים שאינם יוצאים מהבית נחשפים לפרעושים.
זה קורה ע"י פרעושים שנישאים על הבגדים, נעליים, שקיות, תיקים וכו'.
בטח בבתים משותפים בהם לשכן יש כלב, או חתולי רחוב שמסתובבים בכניסה לבניין.
לכן חשוב לטפל גם בחתולי בית באופן רציף.
&nbsp
לגבי החומרים המומלצים - אני אוהב בעיקר את החומרים של חברת באייר: אדוונטג' ואדווקט, אבל משתמש גם בריוולושן של חברת פייזר.
האקיביל שעליו המליץ ד"ר רגב בפורום רפואה וטרינרית הוא מוצר חדש יחסית וגם אני לא שמעתי עליו עדיין מספיק ביקורות עד היום.
&nbsp

CapitanMorgan

New member
שאלה נוספת - החתולה לא מתנתקה אחרי השירותים

יש לחתולה שיער בינוני והרבה פעמים כשהיא חוזר מקקי\פיפי היא חוזרת מלוכלכת, והיא לא מתנקה.
&nbsp
איזה דרכים אתם ממליצים להתמודד איתה? האם שימוש במגבון זה תקין?

למעלה