איזה אנזימים להזמין מיוסטון...

אור לנו

New member
איזה אנזימים להזמין מיוסטון...

מעתיקה את הודעתי מסוף העמוד - רז/תמי/מישהו אחר שיודע - אני הולכת לאיבוד באתר ולא יודעת מה להזמין ומה ההבדלים בין המוצרים: פפטיזייד - מה ההבדל בין Original with Rice Bran Filler לבין Cellulose Filler (SCD)? והאם עדיף לקחת בקפסולות או באבקה כי בלאו הכי נצטרך לפרק לו את הקפסולה - (Powder with Cellulose Filler (SCD. לגבי הזיים פריים - שוב מה עדיף - הקפסולות או האבקה? (האבקה יוצאת זול יותר) ואולי עדיף מראש לקנות את ה Original with Rice Bran Filler במקום? וגם לגבי הנו פנול - מה ההבדל בין הגרסה של ה with Rice Bran Filler לבין הגרסה של ה - Cellulose Filler ? ושוב שאלה לגבי הטעם - לא הצלחתי להבין מהמאמר אם הטעם הבסיסי מזעזע או רק אחרי 30 דק' כשהאנזימים מתפרקים ואם הטעם מזעזע עד כמה ? בהנחה שאני מצליחה לתת לפשוש אומגה 3 בטעם דגים בתוך האוכל ? צריך דוקטורט בשביל להתמודד על כל תוספי המזון האלה ולהבין אותם תודה רבה - אור לנו

אז ככה

קפסולות: ההבדל בין הגירסה עם האורז לגירסה בלי האורז היא שהגירסה בלי האורז נוצרה במיוחד ומתאימה לדייאטת SCD, שבה לא אוכלים פחמימות מורכבות, בהן דגנים. אנחנו משתמשים בגירסה עם הצלולוז, אבל אם אתם אוכלים דגנים ואורז, אין ממש הבדל. נסו אחד מכל אחד ותראו אם יש הבדל בתגובה. כדאי להתחיל עם הגירסאות שאינן מכילה ברומלין ופפאין, שהרבה ילדים אינם מגיבים אליהם היטב. אחרי כמה זמן אפשר לנסות גם אותן. אנחנו מצאנו שהקפסולות נוחות יותר מהאבקה. האבקה נראית זולה יותר אבל היא פשוט מעורבת ביותר צלולוז. יותם לא היה מוכן לקחת את זה. לגבי הטעם: הטעם של נו פנול ושל זיים פריים אינו נורא כל כך. הטעם והריח של פפטיזייד נוראים גם באבקה יבשה וגם בתוך האוכל. נתתי כאן בעבר שורת פטנטים איך להסוות את הטעם. הקפאה עוזרת, וגם משהו שומני (אבל לא מוצרי חלב, הם מקבלים מייד טעם של קיא). אנחנו קנינו ממרח פירות אורגני ללא סוכר, ערבבנו והקפאנו בתוך תבנית קוביות קרח. הייתה תקופה שיותם אהב לאכול את זה כממתק. הורים אחרים הקפיאו כדורי שוקולד. בספק של קארן דה פליס יש טיפים. צריך לאכול אותם בתוך 30 דקות מהוצאתם מההקפאה, ועדיף כמה שיותר מהר. תמי

אור לנו

New member
אז זה מה שאני צריכה להזמין?

AFP פפטיזייד: קופ' אחת של קפסולות Original with Rice Bran Filler וקופ' אחת של Cellulose Filler (SCD) - לנסות את שני הסוגים (לא ביחד) ולראות אם יש הבדל בתגובה? זיים פריים: קופ' אחת של קפסולות Cellulose Filler (SCD נו פנול: קופ' אחת של קפסולות Original with Rice Bran Filler וקופ' אחת של Cellulose Filler (SCD) וגם פה לבדוק למה הפשוש מגיב טוב יותר? ועוד שאלה - לגבי הפפטיזייד, יש לכם רעיון איך נותנים אותו לפשוש שבסה"כ בין שנה ושלושה חודשים - לא נראה לי שהוא יאכל את זה כחטיף קפוא ולא הבנתי מה זה "משהו שומני"???? בקיצור - במה אני יכולה לתת את זה כדי להסוות את הטעם?

razgalili

New member
לערבב אנזימים

זה מה שאת צריכה לקנות. אפשר לערבב את האנזימים בבקבוק של הפשוש אם הוא אוכל מבקבוק אפשר לערבב אנזימים בריבה, סירופים, חמאת אגוזים, שוקולד, דיסות, ברד, גלידה.

למעלה