שבוע טוב רעיה!מנצלת את השרשור....
חלונות 7 כבר כמה שנים עם Avast.
קצת "מעצבן" אותי האנטי וירוס הזה, ואני מחפשת חלופות.
בעבר הרחוק היה לי Everest וגם Avg.
מה מומלץ כיום כאנטי וירוס חינמי?
תודה,
רעיה
איחוי defrag קיים במערכת ההפעלה אך רלוונטי רק לכונני HDD. השירות נשאר קיים, אך במידה והכונן SSD, אינו מאחה (כי לא אמורים לאחות SSD), אלא מבצע TRIM אם הכונן תומך בכךעריכה: עוד משהו בהזדמנות זו.
בעבר הרחוק היה כלי ניקוי ואיחוי קבצים/דיסקים defrag? לא זוכרת בדיוק.
כיום- רק תוכנה כמו ccleaner למשל עושה זאת? אין במערכת ההפעלה - חלונות 7 אצלי- תוכנה שעושה זאת?
תודה! אכן מצאתי את האפשרות ל disk cleanup.איחוי defrag קיים במערכת ההפעלה אך רלוונטי רק לכונני HDD. השירות נשאר קיים, אך במידה והכונן SSD, אינו מאחה (כי לא אמורים לאחות SSD), אלא מבצע TRIM אם הכונן תומך בכך
לגבי ניקוי, במאפייני הכונן תמיד היה disk cleanup. יישומי צד ג' לא הכי מומלצים, מאחר ויכולים לנקות גם את מה שלא אמורים לנקות ואז המשתמש חווה בעיות מכל הסוגים
עיקר בעיות בלתי צפויות נובעות משימוש לא נכון ביישומי צד ג', ולא מיישומי צד א' (אשר כלולים עם המערכת)..תודה! אכן מצאתי את האפשרות ל disk cleanup.
השאלה שלי היא האם מומלץ לבצע ניקוי כזה או עדיף להימנע (כדי לא להיכנס לבעיות בלתי צפויות).
רעיה
תודה! נראה לי שלא אקח סיכונים מיותרים.עיקר בעיות בלתי צפויות נובעות משימוש לא נכון ביישומי צד ג', ולא מיישומי צד א' (אשר כלולים עם המערכת)..
תודה רבה !אחרי שנים עם AVAST על WIN7 במחשב יחסית חלש האנטיוירוס החל לאכול יותר מדי זכרון, השמין,
החל להטריד עם אזעקות באמצע הלילה על שום דבר, ועם הצעות שדרוג מגונות, עברתי ל-AVIRA.
AVIRA הרבה יותר קליל, לא מנג'ס, מתאים למשתמשים "טיפשים" - התקן ושכח,
שומר את הגדרות הוירוסים בענן ולכן צריך עדכון כל יום, במבחנים מדורג יחסית גבוה.
אני מרוצה, התקנתי אותו בעוד שני מחשבים יותר חזקים (Win 7/10) - אין תלונות.
תודה רבה !לא צריך לעדכן בכלל, כל הגדרות הוירוסים נמצאות בענן ובזמן הסריקה האנטיוירוס פונה לענן ומבקש את ההגדרות העדכניות.
הכל שקוף למשתמש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.