איזה אנשים מוזרים חיים בעולם שלנו

QueenOfMagic

New member
איזה אנשים מוזרים חיים בעולם שלנו

עשיתי נסיעה היום לשם סידורים...וכרגיל אישה (נראית כבת 70 +) החליטה לספר את קורות חייה לנהג האוטובוס. ולא יודעת למה כנראה אני מבקשת את זה - האישה אומרת...כשאני הייתי בגילך היו לי כבר שני ילדים קטנים... אז התקלתי אותה כי כיום גם ילדות בנות 15 נראות כמו 21. ואמרתי לה..."אממ..אני בת 15 מתי ילדת בגיל 12?!?!" והיא אמרה...אוי סליחה...לא...בגיל 17 ילדתי את הראשון...ואז היא שוב פונה אליי...כדאי להתחיל מוקדם נשים היום יולדות מאוחר מדי...ואז יש ילדים פגומים ונכים.. ואישה אין לה זמן לטפל בילדים עדיף שתתחיל מוקדם כדי שלא יהיה לה מה להפסיד... נחרדתי...מאוד!!! ככה היא מלמדת את הנוער שנוסע באוטובוס?? אני מקווה מאוד שילדות לא מקשיבות לה...לא עניתי לה רק חייכתי הבנתי אני מקשיבה לבנאדם מאוד קדום. אפילו אימא שלי לא חושבת ככה... ואימא שלי יש לה מחשבות מוזרות כשלעצמן.. הכי מחריד היה משפט ששמעתי לאחרונה...הקריירה של האישה זו המשפחה.. פשוט עולם צר ואומלל...זה מה שיש לי להגיד...

gezer5

New member
מחריד

מה שמחריד יותר שאנחנו מיעוט כלכך כלכך קטן יחסית לרוב והם מתרבים ומתפשטים כמו ארבה

optimi leala

New member
מה שמחריד עוד יותר הוא....

שאת אומרת שמי שחושב בשונה ממך הוא מחריד! אם אתן כל כך יפות נפש כאן בפורום, ואומרות שצריך לקבל אתכן כמו שאתן - פשוט לא רוצות ילדים, אז תקבלו גם אתם את מי שכן רוצה ילדים, וגם את מי שחושב שמשפחה זה קריירה.

QueenOfMagic

New member
כנראה שלא הבנת מה אני אומרת

לא אכפת לי שאנשים ירצו ילדים...ובאמת שלא מעניין אותי גם כמה ילדים אדם בוחר לעשות.. אבל האימרה שצריך לעשות ילדים כמה שיותר מוקדם כדי שאישה לא תרגיש שהיא הפסידה משהו בחיים שלה זו אימרה חולה!! חוצמזה אם נשים או ילדות בגיל 17 יתחילו להקים משפחה אנחנו נהיה בדיוק כמו העולם ה- 3...ואם ככה את/ה רוצים לחיות...בבקשה...יש את אירן, עירק, תימן...את/ה מוזמנים לעבור לשם.

optimi leala

New member
הבנתי טוב מאוד מה אמרת..

ואני עדיין חושבת שמעט סובלנות לא היתה מזיקה לך. שלא תביני לא נכון, אני חושבת כמוך בעניין גיל הבאת ילדים (לא בעניין הבאת ילדים בכלל), אבל מותר לאנשים לחשוב ולנהוג אחרת, גם אם זה אומר להרות בגיל 17 ולהביא 17 ילדים לעולם. זכותם! וזכותם שיכבדו אותם! ובתגובה להערתך הגזענית "יש את אירן, עירק, תימן..." יש לי להוסיף: לא מזמן ביקרתי בארגנטינה (בואנוס איירס) ושם בחורות מתחתנות בגיל מאד צעיר, וגם מביאות ילדים בגיל צעיר. נו, אז מה? אז גם אותם את משווה לאירן ועירק ותימן??? אולי כדאי לך דווקא להודות לאותו מגזר שדואג להשאיר אותך ואת כל היהודים במדינה עדיין ברוב על פני הפלשתינים, שמתרבים בקצב הרבה יותר גדול מאתנו (כן, גם אני לא ממש תורמת לעניין, כי יש לי בינתיים רק ילד אחד). בכבוד רב.

QueenOfMagic

New member
לא אכפת לי מאחרים

וכמה ילדים הם יעשו אם בכלל ואיזה גיל...מצידי שיתחילו בגיל 12.. כל עוד זו לא אני, ממש לא מעניין אותי. מה שמציק לי זו ההטפה והדאגה שמא המודרניזציה וההתקדמות תעשה גם את האישה כזו...ואז אוי ואבוי לכמות האנשים שתהיה בעולם הזה. ואם בא לך...סעי לבואנוס איירס...אני יודעת ששם נשים נכנסות להריון על ימין ולע שמאל...בכוונה הבאתי את הדוגמא של אילו שנמצאים דווקא במדינות המוסלמיות שם זה הנורמל לעשות בגיל 15 איזה 10 ילדים...או לפחות להתחיל מהגיל הזה. חוצמזה...אני תמיד אומרת שלא חשוב הכמות אלא האיכות...ותסלחי לי על הגיזענות כשיש כמות...בדרך כלל האיכות היא בהתאם... ואני לא גיזענית כמו שאת חושבת..אני אולי אשכנזיה אבל כל הגיסים שלי הם מרוקאים ועירקים... עוד חוצמזה...כשיש כמות גדולה מדי של אנשים מגיפות מתפרצות יותר מהר והורגות יותר מהר...השאלה מה את מעדיפה.. לי אישית..אני מעדיפה כמה שפחות בני אדם בעולם הזה.. זה שהפלשתינאים לא מסכימים בעיניין אין זה אומר שאני צריכה להודות לאילו שעושים ילדים בכמויות אדירות..

optimi leala

New member
טוב, הדיון הזה לא מוביל לשום מקום!

ואין לי כוח יותר להסביר את עצמי, מה גם שאת מצליחה להפתיע אותי בסתירות הפנימיות שבדברייך בכל פעם מחדש. מהצצה קטנה בכרטיס האישי שלך, אני לא מתפלאה שזה מה שאת חושבת. אם שמך השני הוא "רוע", וכמו שהתבטאת באחד השרשורים כאן שאת לא רוצה שהגנים שלך ימשיכו הלאה, וגם שכמה שפחות בני אדם בעולם יותר טוב, בקיצור - חבל על הזמן שלי. מצטערת שלא קלטתי אותך כבר לפני זה. תמשיכי לחשוב מה שאת רוצה (ואני מציעה לך בשיא הרצינות להעזר באיש מקצוע, שיוציא ממך את הרוע וכל ה"שחור" הזה ויעזור לך לחשוב דברים יותר טובים על עצמך.) כולי תקווה שלא כולם פה חושבים כמוך ושזה לא רוח הפורום. בברכה.

QueenOfMagic

New member
כן..בוודאי

אני אדם רע...נוראי.. לכן כתבתי את זה בכרטיס שלי (כנראה שציניות ובדיחות לא ממש הקטע שלך). ואני אדם אופטימי יחסית למה שאת חושבת ואני לא רואה שחורות ורעות. אני כן חושבת שצריך קצת לעצור את ההתרבות של בני האדם מכיוון שזה לא מועיל לעולם שלנו...אבל אין לי שליטה על אנשים אחרים...יש לי שליטה עליי. הסיבה שאני לא רוצה שהגנים שלי יעברו ממני הלאה אינה קשורה ברוע. ויש עוד כמוני...ואולי יותר "גרועים" לדעתך.. אבל אף אחד לא שואל את דעתך... חוצמזה, הדיון פה בפורום אינו נוגע לך...ושוב לא אכפת לי שאנשים חושבים אחרת ממני, אני חושבת שדיעות אחרות זה מה שמניע את העולם הזה. אבל כנראה שאם לא חושבים כמוך...אז מי שלא חושב כמוך הוא אדם רע, אדם שהוא דיכאוני...צאי מזה מותק..אפילו אני לא מרחמת על עצמי כמו שאת עכשיו יושבת ומרחמת עליי

למעלה