איזה אסון

איזה אסון

אגב אני sahar sweet girl יש כמה הודעות מהכינוי הזה כאן זו אני איזה אסון זה, כל הזמן בשעה שיש אולי הפעם אחד מהמשפחה צריך את הטלויזיה. טוב נו זה מאוחר ואי אפשרא להתווכח אני עדיין תלמידה, אז אני צריכה לחכות לסופ"ש לראות את השידורים החוזרים ביום שבת איזה באסה
תנחומים????

erasure94

New member
מזמן לא בלופ של הזמן שידור

אין כמו היס מקס, אין לחץ לזמני שידור יותר, אתה מלך לעצמך אתה קובע מה רואים, גם את הפירסומות גם מהן כבר לא סובלים, כי אפשר להררררררררררררריץ מומלץ בחום, המקס, זה פשוט מהפיכה לחובבי ה-TV , פשוט אין יותר לו"ז.

חיחי ההורים לא רוצים לקנות

לא נורא אחכה למחר בערך ב6 זה לא? עשיתי תזכורת :] אראה ברצף עם מלא פרסומות

../images/Emo201.gif

מבאס... מוכר לי מאוד, אמנם לא בקטע שגונבים לי את הטלויזיה אבל תמיד מפריעים לי.

חח לא יצא לי לראות את3 הפרקים

איזה באסה... אראה באתר כמה קטעים אנסה להסתפק בזה :]

bubble6

New member
ומה אני אגיד?

כל פעם יש לי משו אחר ואני מפספסת...! אני עובדת גם משמרות צהריים וגם משמרות לילה(שבשתיהן יוצאת התוכנית בשעה המקורית שלה..),כך שרוב הימים אני מפספסת ובסופ"ש אני מתבאסת על השעות שהם משדרים את התוכניות ברצף..מה שגורם לי למעשה לפספס מידי פעם=/ מישהי פה אמרה שבטח נוגה ומייק יחזרו,אני לא מבינה גדולה בעניין הזה אבל אני מאמינה שאורי פפר השחקן בטח ירצה להשתקע בחו"ל ולהמשיך לשחק שם,כך שלא בטוח שהם יחזרו בסדרה.צריך לברר את העניין.אולי בגלל זה גם לא מצלמים.... לא מובן לי למה הסדרה תצא רק בעוד שנה!!!אני אהיה בחו"ל עד אז... הכותבים הם תסריטאים של טלנובלות(שאני אישית לא אוהבת,לכן התפלאתי שהם היוצרים של אולי הפעם..).אומנם התוכנית מדהימה בעיני אבל כמה זמן לוקח לכתוב את התסריט??מוגזם בעיני.

erasure94

New member
מצב

לא נורא, כל דבר בעיתו, בעיקרון רק לידיעה לקחתי את המקס במבצע האחרון שהיה להם 29.90 לחודש כולל סרט די וי די בוקס, תבדקי אם זה במסגרת התקציב, אם כן ??? אחלה, ואם לא, לא נורא בהזדמנות הבאה.

למעלה