איזה אקשן...

איזה אקשן...

טוב חברי פורום יקרים שלי , אני רואה שכשאני לא מבקרת בפורום יש מה זה אקשן...בקיצור כמה הודעות חשובות א.את הדיסק החדש ניתן לרכוש בכל חנויות התקליטים (סטימצקי גם +צליל וכו)כרגע יש לחברת ההפצה שלי בעיה עם רשת טאוור אז הוא עדיין לא נמכר שם אבל בכל עיר יש גם סטימצקי וגם צליל ועוד ב.ביום ג הקרוב בשעה 00:00 אני אופיע בליגת האלופות (בערוץ 5) עם 3 שירים. ג.אני ממש בהיי מטורף מאז שהדיסק יצא , אני מאוד מקווה שאתם אוהבים אותו , שקניתם ולא צרבתם ,ושהוא עושה לכם שמח וטוב על הלב.תחזיקו לי אצבעות , ולמאמינים מביניכם תתפללו בשבילי ...שנצליח עם הדיסק. ד. חג הפסח המקסים חייב התייחסות ...אז היה לנו סדר ממש פשוט וטוב. התחלנו אותו מוקדם מאוד יחסית בגלל הבנות , כי לדעתי הכי חשוב בפסח זה שהילדים יהנו ויבינו משהו מכל הסיפור , שיספגו את המסורת.אז כאמור התחלנו מוקדם ב-18:30 יסמין הכינה הופעות - משמע שירים מתוך ההגדה בליווי אמא שלי שניגנה מנדולינה , כל אחד בתורו קרא בהגדה היה אוכל מדהים שמיקי ואמא שלי הכינו , יין משובח ושמחה רבה מאוד... יצאנו שבעים , שיכורים מושכלים ולא כ"כ עייפים כי... התחלנו מוקדם. חג שמח לכולכם יקיריי , ברוכים הבאים לכל החדשים ושימרו על עצמכם.

הורס 17

New member
חג שמח מיקוש!

לי עדיין לא יצא לרכוש את הדיסק אך זה יקרה בקרוב מאוד כבר קיבלתי המלצות חמות עליו בהצלחה בהופעה בערוץ 5 ואני תמיד מתפלל בשבילך... בהצלחה!

חג שמח מיקה!

אני שמחה שאת מבקרת בפורום החמוד שלנו
חג שמח, אני שמחה שהחג עבר עלייך ועל משפחת בנעימים
חברה קנתה לי את הדיסק ואקבל אותו ממנה עוד מעט, כך שבנתיים אין לי את הדיסק. אבל ישתנה בקרוב!
חג שמח!

חג שמח ../images/Emo155.gif

והדיסק מעולה
אהבתי במיוחד את "רומיאו" ואמא שלי אהבה את "אח יקר"

i love עדי

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

יופי שנהנתם בחג , זה הכי חשוב להנות עם המשפחה .... בקשר לדיסק אין לי ספק שתצליחי איתו , מאוד אהבתי את הלחן והמלים של כל השירים [פרט לאחד] ואני גם חייבת להגיד שהעיצוב שם ממש משך לי את העין אז בחרת מעצבת טובה..... בקיצור אין לי ספק שהדיסק יצליח , ושיהיה לך חג שמח

hilape

New member
שלום לך גברת מיקה קרני

ערב נפלא וחג שמח טוב לדעת שכעת נפתח בעבורך פורום מקום נפלא להשתתף בו לעונג הוא לי אינני יודעת האם את זוכרת שלחתי לך את ספר שיריי השני לפרוץ מחסומי שמיים וזאת לאחר שביקשתי את כתובתך באירוח באתר תפוז האם קיבלת את ספר שיריי ?? מצפה לתגובתך אגב לחברי הפורום הנפלאים נעים להכירכם שמי הילה פלד בלאיש בת 28 קשישה נשואה +1

hilape

New member
ולמעונינים

הנה עוד פורום לאדם מקסים ונפלא שאני אוהבת

RTur

New member
חג שמח מיקה!

שיהיה בהצלחה בהופעה, את הדיסק החדש אני כבר אקנה ממך באמירים
ובהצלחה עם הדיסק החדש ועם הסינגלים הבאים

למעלה