איזה ארוע היה

עליזה 63

New member
איזה ארוע היה

חבל"ז רוב מי שהזמנתי בא . וכולם שם עליזה איזה ערב שיחקת אותה איזה אוכל . בעל המסעדה אומר לי עליזה הם ניגבו את הצלחות לא נשאר כלום הכל הלך איזה כיף. ובני ממש נהנה התרגש כולו . אגב הוצאתי את הארוע ונשאר טיפה עודף ברוך השם. תמונות בהמשך אני יעלה לפה . אני לא האמנתי על עצמי שאני יצליח לעשות כזה ערב מגניב וואלה. תודה לכם מהלב על כל התמיכה והאהבה שלכם בלעדיכם לא היתי יכולה לעבור את זה..

m i c h a l i

New member
וואוו עליזה... איזה כייף לשמוע ../images/Emo13.gif

שמחה שהצליח לך (היה לך ספק?) עם כל האנרגיות הטובות שאת מפזרת זה הרי ברור שלפחות חלק ממנה חוזר אליך בגדול
אל תצטערי על זה שהאבא לא הגיע... ההפסד כולו שלו מחכה לראות קצת תמונות וכמובן אם אפשר פרטים (איפה ,כמה ולמה...) בשורות טובות

עליזה 63

New member
מיכל הנה הפרטים.

אז ככה למסעדה קוראים סתווים והיא נמצאת בר'ח אחוזת בית 3 ליד כלבו שלום. לבעל המסעדה קוראים אלי והשף המעולה שלהם אלברט. החרים מאוד נוחים פחות מאולם בין 85 ל100 שח מנה שכולל מנה ראשונה ,שניה,קינוחים,ושתיה קרה וחמה ובירות חופשי. ו8 סוגי סלטים. המקום מכיל בין 60 ל70 איש . והאוכל והאוירה חבל"ז. הטלפון שלהם 03 5179860 פקס 035172762 . בהצלחה

ron68

New member
עליזה מזל טוב והרבה נחת. ../images/Emo49.gif וכל הכבוד

אמא66

New member
כל הכבוד על ההפקה

וטוב שהאבא לא היה. זה סתם היה מכניס מתח לאירוע. אם הוא לא מגיע ביומיום, עדיף שלא יבוא גם לאירועים.

למעלה