שאלה קשה.חופשי
אין דבר יקר יותר מחופש!שאלה קשה.
חופשי זה אומר לדאוג לעצמי, ועלולים לצוד אותי.
כלואה אקבל הכול אבל אפסיד את החופש.
אם יכולים לצוד אותך, זה לא בדיוק חופש, אלא חרדתיות קיומית והישרדותית.אין דבר יקר יותר מחופש!
האריה לא חי בחרדה למרות שיכולים לצוד אותו. גם האדם (אם הוא שפןי בדעתו) מעדיף להיות חופשי למרות הסכנות מאשר לאבד את חירותו אפילו אם ידאגו לו. חופש הוא מעל הכל.אם יכולים לצוד אותך, זה לא בדיוק חופש, אלא חרדתיות קיומית והישרדותית.
יש מעט מאד אנשים חופשיים לגמרי. כאלה שפרשו מהחברה וחיים במקום מבודד בו הם בלבד קובעים את הכלליםהאריה לא חי בחרדה למרות שיכולים לצוד אותו. גם האדם (אם הוא שפןי בדעתו) מעדיף להיות חופשי למרות הסכנות מאשר לאבד את חירותו אפילו אם ידאגו לו. חופש הוא מעל הכל.
וזו בעיה שיש לתקן, לכן אני ליברטאריאן פעיל.יש מעט מאד אנשים חופשיים לגמרי. כאלה שפרשו מהחברה וחיים במקום מבודד בו הם בלבד קובעים את הכללים
מי שחי כחלק מחברה חייב לקבל על עצמו כללים ומגבלות כדי שלא תהיה אנרכיה.וזו בעיה שיש לתקן, לכן אני ליברטאריאן פעיל.
הביטחון של האריה נובע מעוצמתו הפיזית. ולא מכך שהוא מאחורי סורג ובריח, רק מלשמוע את הנהמה שלו שלא לדבר על השאגה שלו אתה מקבל צמרמורת.
בכלטב כשהוא מסומם, ומקבל אוכל, לא ישאג ולא ינהם.הביטחון של האריה נובע מעוצמתו הפיזית. ולא מכך שהוא מאחורי סורג ובריח, רק מלשמוע את הנהמה שלו שלא לדבר על השאגה שלו אתה מקבל צמרמורת.
השאגה אז תהיה מסוג אחר מכעס, כי הוא יודע מה המקום האמיתי שלו.בכלטב כשהוא מסומם, ומקבל אוכל, לא ישאג ולא ינהם.
הנמשל לא משתנה.השאגה אז תהיה מסוג אחר מכעס, כי הוא יודע מה המקום האמיתי שלו.
אתה מבין שלא מדברים כאן על אריה, נכון?
התשובה היא שזה לא משנה .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.