איזה באסההההההההה

ashton20041

New member
איזה באסההההההההה

חשבתי שהיא תתראיין לשעה אוףףף
!!!!!!!!! כל היום חשבתי לעצמי מה היא תגיד על מה יראיינו אותם איזה שירים ישימו ועוע ... ועודד אני מכין לי מיטה (לשבת להכין שיעורים וכמובןןןןן להקשיב לדנוש שלי) אז נגמר החדשות ואז אני נעשה אדוםםםםםםםםם וכולי מתרגש. ואז התוכנית מתחילה.... קודם כל הקול המזעזע שממש לא נישמא כאילו הולך להיות ראיון של שעה ואז המנחה אומרת את המשפט הכי מלחיץ בפתיחת התכנית:"אז מה יהיה לנו היום?" ואני חושב כאילו מה זאת אומרת????? (זה מובן מעלו מה הולך להיות...כאילו..??) ואז היא או מרת שיירה של אומנים ואז אני מתחיל להשתגע פשוט הייתי על סף דמאותתת והרעיון היה כל כך קצררר!!! ועוד איז שיר שמו אחרי הרעיון נו באמת!! לפחות היו שמים את אחת הגירסאות של צנקומילה... ססססס.... יא... מה שגלי צהל עשו באותו יום לפי דעתי זה פשוט היתעללות בבני אדם מה זה???? 10 שנים קצת כבוד לפחות היו מאריחים את הראיון לנניח 20\15 דקות. איייאחחחח!!!!!!!!1
"זהבה בן דיווה מס 2" \ "דנה אינטרנשיונל חיים שלי"

כמו שאמרתי בהתחלה...

במדינה הזאות לא נותנת כבוד לאדם ולא חייב להיות לדנה אינטרנשיונל אנחנו האוייב הכי גדול של עצמנו וגם כנראה לדנה לא נתנו שם את הכבוד שמגיעה לה ותאמינו לי שמגיע!!!! ממני, דני אינטרנשיונל נ.ב: נקווה ששבוע הבאה היה יותר טוב בתוכנית של "כוכב נגה" היא מראיינת את דנה איטנרנשיונל

ashton20041

New member
כן אבל לצערי אני לא יהיה בבית באותו

שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

שני32889

New member
אוי זה היה מעצבן רצח

וואלה יופי כולה איזה 3 דקות מסכנות יא ואני כבר ציפיתי לאיזה ראיון עם הבלגאנים והשטויות שלה אוףףףףף !!!!!

הקשיבו כולם שבוע הבא לכוכב נוגה../images/Emo41.gif

נכון הראיון היה אכן קצר וללא ממצה, אבל הקשיבו כולם לתכנית כוכב נוגה ביום שישי הבא ה- 5/12 בין 20:00-22:00 כל התכנית הולכת להיות מוקדשת לדנה אינטרנשיונל, כבר מעכשיו יש ג'ינגלים על התכנית שחוגגת ספיישל דנה אינטרנשיונל לרגל עשור לקירירה, ראיון עם הדיוה עצמה בהחלט יותר ארוך ממה שהיה בגלי-צהל, גרסאות מיוחדות לשירים של דנה, עיבודים מיוחדים ממארז הסינגלים החדש, ועוד הפתעות... לא לשכוח יום שישי הבא רדיו ירושלים, כוכב נוגה בין שמונה לעשר בלילה, קישור לאתר האינטרנט בו ניתן לקלוט את התכנית יתפרסם בהמשך בסמון לתכנית! סוף שבוע מקסים לכולכם

KristineW

New member
טוב, נו....

למה ציפיתם?! קודם כל, יש לי שאלה: מי היה הראשון שפרסתם את הפרטים אודות הראיון? ומדוע חשבתם שהיא הולכת לשבת שם שעה באולפן?!
האמת היא, שגם אני חשבתי שהיא תתארח אצלם באולפן, כי זה מה שהבנתי ממה שקראתי פה בפורום... בכל אופן, זאת הרי תוכנית כזאת כמו "קול בו" שהייתה בזמנו ברשת ג' (אוליי עדיין יש?!...
כי אני לא בדיוק מסוגלת להקשיב לתחנה הזאת וכבר שנים שלא שמעתי רשת ג'...), שזה מגאזין מוזיקה בעצם...
(ועוד איזה שם הם נתנו לתוכנית... "קול ישראל" אללק... כן... "קול ישראל" בגל"צ... ממש מקורי ומעניין...) ובכל מקרה, בתוכנית כזאת בד"כ עושים סקירה קצרה על אלבומים חדשים שיוצאים וכו' ולפעמים מביאים ראינות קצרצרים עם האומנים. זאת לא תוכנית שמארחת אומן שעה שלמה. אז אין לכם מה לכעוס...
אגב, נורא הצחיק אותי שהמראיינת שאלה את דנה מהי בעצם מטרת המארז ודנה ענתה לה שהמטרה היא בעצם להרוויח עוד קצת כסף... הרגה אותי...
אומנם אנחנו יודעים שזה פחות או יותר המטרה, אבל לא ציפיתי מדנה שתגיד את זה בשידור ברדיו ועוד בגל"צ!!!
אבל באמת, כל הכבוד לה על הכנות!!!
זה מה שאני אוהבת בדנה... היא אומרת מה שבראש שלה... היא לא מתביישת. לא שמה על אף אחד. והיא הולכת עם האמת שלה עד הסוף... (ואני לא מתכוונת רק בעניין המיניות..) כל הכבוד לה!! אני מחזיקה ממנה!!

nerod 72

New member
אני ה-1 שכתב...

על הראיון בפורום הזה.. תסתכלי על הזמן של ההודעה ותראי...טוב אני לא מנסה לקחת בלעדיות..חחח.. וגם לא חשבתי שדנה הולכת להתראיין שעה , זה היה ברור לי.. חשבתי שזה יהיה ככה 10-15 דקות, ובסוף זה היה רק 4 דקות! וזה באשמת התחנה , כי לדנה תמיד יש מוכנות לדבר ותמיד המראיינים צריכים לקטוע אותה באמצע הדיבור, כי דנה מדברת בשצף קצף ...יש לה פה... ואני אוהב אנשים כאלה אגב.. כי גם אני כזה..אוהב לדבר על דברים...

נקווה שהיה שבוע הבאה יותר מעניין

בתוכנית של כוכב נגה ברדיו ירושלים בתדדר 101 fm זהו ונקווה שם זה היה ארוך יותר ! ממני, דני אינטרנשיונל

sasid

New member
זהבה

אתה יודע אולי משהו על מיקס חדש שחל זהבה שרץ בחול?

למעלה