איזה באסה!!!!!! אלוהים למה???

traker

New member
איזה באסה!!!!!! אלוהים למה???

אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםם למה????????????? יאאלה איזה דיכאון!!....כל שעות הלימוד הכל הלך!!!!!!!! ביום חמישי אחד!!! הפרקים בכמותי היו קלים!!!!!!!! אבל לא ניצלתי את זה!!! נפלתי במלא מסיחים!!!!!!!!!! אנהי מחכה כבר לתוצאות....מקווה לקבל 600...!!!!!!!!!! שלא יהיה פאדיחות

תקשיבו לי כולכם

כל האנשים כאן שדופקים את הראש בקיר אחרי הפסיכומטרי (מקווה לטובתכם שזה קיר גבס). תפסיקו לחשוב על זה. אתם סתם מכניסים את עצמכם לדיכאון. ככל שתחשבו על זה יותר, גם השאלות שהרגשתם שעניתם עליהן נכון יראו לכם כטעות בטוחה. ואז תתחילו לפתח תרחישי זוועה כגון בטח-לא-עניתי-על-כלום-נכון-וקיבלתי-400. אני בזמן המבחן עצמו הייתי מאוד לחוצה. כשסיימתי ויצאתי החוצה הייתה לי הרגשה טובה. ואז חזרתי הבייתה, ולא היה לי מה לעשות כי הקורס ניגמר, והתחלתי לשחזר את המבחן בראש. את כל השאלות שניתקעתי בהן, ואת אלה שישר סימנתי בלי לחשוב, ואת אלה שניחשתי וכו´ וכו´ וכו´. ולא הצלחתי להיזכר בכל השאלות שגרמו לי להרגיש טוב אחרי המבחן, רק בכל השאלות שהיו לי קשות או סתם שלא הייתי בטוחה בהן. ותאמינו לי שזה לא עוזר בכלום. לא יוצא לכם מזה דבר וחצי דבר מזה. סתם הרגשה רעה והערכה עצמית נמוכה. קחו את העיצה שהמדריך שלי אמר לי אחרי שסיימתי את המבחן: "תשכחי מהפסיכומטרי לחודש הקרוב. תהני, תמשיכי בחיים שלך פשוט אל תחשבי על זה. מספיק התעסקת עם זה בחודשיים האחרונים". ואתם יודעים מה? הוא צדק. אז אחרי שסיימתי עם השיחזורים הבלתי פוסקים של המבחן, פשוט עזבתי את זה. אחרי חודש קיבלתי את הציון. תרחישי הזוועה לא התממשו. בטוחה שגם לכם הם לא. מושבניקית.

traker

New member
את לא מבינה...

נפלתי במסיחים כאלה...מפגרים!!!... השאלות היו קלות ואני נפלתי במסיחים!!!!....זה מעצבן!!! ואני בטוח שאני יקבל פחות מ 600...אין סיכוי בעולם שאני יעבור את ה 600 יש לי לפחות 15 טעויות בשני הפרקים של הכמותי

תראה

גם אם אתה צודק, זה לא סוף העולם. את הקורס כבר עשית. תוכל תמיד לעשות את המבחן שוב אחרי חזרה על החומר (בעוד חצי שנה). שום דבר בחיים האלה לא סופי וקבוע (חוץ מהמוות, אבל עכשיו אני נשמעת ממש דיכאונית אז תשכח שרשמתי את זה). בכל מקרה, לא משנה מה הציון שלך, מה הטעם לחשוב על זה בצורה אובססיבית עכשיו? הציון שלך לא ישתנה כתוצאה מכך, נכון? אז תעשה לבריאות הנפשית שלך טובה ותשכח מהפסיכומטרי.

anat80

New member
באמת אין מה להתבאס

אני הייתי בטוחה שהפרקים הכמותיים הלכו לי גרוע, ממש קשה, ובסוף קיבלתי 150 בפרק הכמותי, וגם ביטלתי להם שאלה. אל תתייאש

למעלה